10 gaveidéer til bedstemor eller bedstefar

Bål

Der er nogle mennesker, der kan være svære at finde gaver til, heriblandt bedsteforældre. De har det meste, og det kan derfor være svært at finde den ting, de lige præcis ikke kan leve uden. Læs videre i artiklen her, og bliv inspireret til 10 gaveidéer til din bedstemor eller bedstefar.

Anderledes stokke

Hvis dine bedsteforældre er dårligt gående, kan det være en sjov og anderledes idé at give dem en stok med spræl i. Der findes nemlig rigtig mange stokke med flotte mønstre og farver. På den måde bliver stokken lidt ud over det sædvanlige og er god til festlige omstændigheder.

”Verdens bedste bedste”

Der findes både kopper, sokker, urtepotteskjulere og meget mere, hvor der er skrevet søde ord som ”verdens bedste farmor/mormor/farfar/morfar”. Det må være en ting, der ikke kan andet end at frembringe smil! Hvis du er til det lidt mere neutrale, fås der også mange varianter, hvor der eksempelvis bare står ”farmor” på.

Udflugter

Giv dem en udflugt, hvor du har planlagt turen og tager med dem rundt, så det ikke bliver uoverskueligt for dem. Bedsteforældre kan til tider have svært ved at komme afsted, og på den her måde kan du få dem med på nogle spændende oplevelser og endda gøre det sammen med dem.

Smukke blomster

Hvis der er noget, bedsteforældre går særligt op i, så er det ofte deres have og planter. Sæt derfor lidt ekstra kulør på deres hverdag, og giv dem nogle smukke blomster, de enten kan plante i haven eller have stående indenfor.

Ting til haven

Fugle giver haven liv. Du kan derfor give dem et fuglebad eller et fuglehus, der både kan pynte i haven og få de små, fine fugle til at komme på besøg.

Billedalbum

Et billedalbum med alle jeres minder er en supergod idé, fordi I både kan kigge i det sammen, og de vil kunne glæde sig over det alene. Der findes mange hjemmesider, hvor billedalbummet hurtigt og flot kan laves. Billeder forbliver ofte usete på telefonen, men på den her måde kan du få de gode minder frem, så dine bedsteforældre også kan se dem. Men husk at gå til frisør århus inden du skal have dine billeder taget, så du ser skarp ud.

Plaid

Når man bliver ældre, kan man blive mere kuldskær. Det kan derfor være en idé at give dine bedsteforældre en plaid i flotte farver og i et godt materiale, så de kan holde varmen, når kulden trænger på. En plaid er også en god ide at ligge ovenpå dynen i sin seng.

Planlagt rejse

Hvis I eksempelvis er flere, der skal give gaver sammen, kan I give dem en planlagt rejse, hvor de ikke skal tænke på andet end at pakke kufferten og tage af sted. Der findes mange rejseselskaber, der laver rejser for seniorer, hvor turen er arrangeret – de skal kun tænke på at hygge sig. Det er en gave, der helt sikkert vil give julelys i øjnene!

Specialøl

Bedstefædre siger sjældent nej til en god øl, og det kan derfor være en god idé at give en masse forskellige slags specialøl, din bedstefar kan nyde til en god sild.

Kosmetik

Det er ofte svært at købe cremer og parfumer til en selv. Det samme gælder for din bedstemor. En god gaveidé er derfor at give en dejlig fugtgivende creme eller en skøn parfume, hun kan nyde til hverdag og fest.

IT-udstyr

Elektronik som gaveidé er sjældent en hel dum idé. Til den ældre herre/dame er Apples produkter oftest en god løsning på grund af deres utrolig intuitive og brugervenlige brugerfalde.  Ulempen ved Apple er dog deres relativ høje priser. En smart løsning her vil være at købe refurbished på produkter. Det vil sige brugte, men istandsatte produkter.
Er du på udkig efter en printer kan du se mere på tilbud på printer her

Læs også vores artikel om: Telefon til ældre? Her er de 4 bedste

Du får virkelig meget IT-udstyr på pengene på eksempelvis Føniks eller Refurb.

Læs også vores artikel om: Guide: De 4 bedste fastnettelefoner til ældre

Læs også: Sådan får du mest muligt ud af din næste seniorrejse

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden