Telefon til ældre? Her er de 4 bedste

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

telefon til ældre

For ældre findes der et væld af telefoner, både fastnet og mobile. Mange producenter profilerer sig på at skræddersy deres telefoner til seniorer, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved store knapper på tastaturet, højt lydniveau ved ringetone og opkald, og ved at være lettere at bruge end smartphones. Det sidste på bekostning af smartphone egenskaber.

Når det kommer til telefon til ældre, finder du dog variation. Er telefonen for eksempel til brug i hjemmet, på farten eller ved uforudsete hændelser? Få indblik i 4 telefoner til ældre.

DORO Secure 580 3G giver let kontakt til dine nærmeste

Ved en DORO Secure 580 mobiltelefon til ældre har du den lettest tænkelige kontakt til dine allernærmeste kontakter. Faktisk tillader telefonens tastatur kun, at du ringer til én af maks. 4 kontakter, du eller din pårørende aktivt har valgt over internettet via My DORO Manager.

telefon til ældre

Er det kun kontakt til børnene eller hjemmeplejen, der betyder noget for dig, når du er på farten, slipper du for alle komplikationer ved at skulle huske numre eller navigere i et mylder af programmer ved at bruge telefonen. Her er kontakten med de nære skåret ind til benet.

Indbygget GPS gør dig let at finde ved ulykker

Apropos navigation er denne senior telefon din garant for let at kunne findes, hvis noget går galt, og du kommer ud for et uheld. Den har nemlig indbygget GPS-positionering, så din lokation kan let findes, hvis du ønsker det. Via telefonens tryghedsknap kan du foretage nødkald, så hjælpen kan finde vej til dig. At få hjælp bliver lige så let som at ringe til børnene.

Tåler hårdhændet behandling

At DORO Secure 580 er en ældrevenlig telefon skinner også igennem ved, at den kan tåle en mere hårdhændet håndtering end de fleste smartphones, hvis skærme krakelerer så let som ingenting. Telefonen er særlig robust og tåler stænk, så den dør ikke af at blive tabt i vandpyt.


Med sin beskedne vægt på blot 100 g og lækre, smidige greb er den en fiks sag at have at gøre med. På en fuld opladning får du op til 10 timers taletid, så du kan lade den op over natten og gå ca. én dag, før du behøver lade den op igen. Her har du en pålidelig senior telefon til livet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

DORO PhoneEasy 312cs til lette opkald

Denne DORO fastnettelefon er ligesom alle andre DORO produkter designet med seniorer i tankerne. Du kan ikke have den med dig nogen steder, men den gør det let og bekvemt at foretage opkald hjemme fra stuen, kontoret eller køkkenet. Den hvide telefon med de store, tydelige taster giver dig mulighed for at ringe til alle numre modsat Secure 580’s mulighed for blot at komme i kontakt med op til 4 personer. De to supplerer derfor hinanden meget godt.

telefon til ældre

Indbygget telefonbog husker numrene for dig

På displayet af DORO PhoneEasy 312c, der brillerer i senior telefon test, kan du med høj grad af synlighed se, hvem der ringer til dig – både med nummer og navn. Maskinen har en indbygget telefonbog, du kan tilgå ved tryk på én enkelt knap. Her har du mulighed for at sætte navn og nummer på dine nære kontakter og ringe dem op uden at taste nummer ind.

Du kan indstille hurtigopkald

Telefonbogen tilgår du ved knappen yderst til højre øverst oppe på tastaturet, der bærer et telefonbogssymbol. Til venstre for knappen finder du 3 andre knapper, der hver især kan indstilles til hurtigt at kalde et bestemt nummer op, faktisk på samme måde som du kan med DORO Secure 580. Dem, du ringer til alleroftest, har du altid inden for én knaps rækkevidde.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Siemens Gigaset DA210 klassisk telefon i stilrent design

telefon til ældre

Den ikoniske Siemens Gigaset DA210 er nok de fleste folks stereotype forestilling på en vægmonteret telefon. Et let buet håndsæt i sort plastic hvilende i et den smalle base giver telefonen som helhed nogenlunde samme længde og bredde som røret. Det er en stilren ældrevenlig telefon, der let monteres på væggen eller et skab og optager kun beskeden plads.

Bestem selv ringetone og lydstyrke

Denne telefon gør det muligt at foretage hurtigopkald til op til 10 numre, og den lader dig let genopkalde sidste nummer, du var i kontakt med. Med 3 forskellige ringetoner at vælge mellem er der en beskeden rum plads til at give telefonen den lydprofil, der passer netop dig.

Du kan dog indstille lydstyrken, eventuelt gøre den lydløs hvis du føler dig tryg ved det. Og telefonen er kompatibel med høreapparater, så de to går ikke i konflikt med hinanden, når det gælder at give dig optimale vilkår for at høre og forstå dine telefonsamtaler i dagligdagen.

Kører uden strømforsyning

Ingen strømforsyning er påkrævet ved denne fastnettelefon, da du bare kobler den til via telefonstik. Det gør telefonen pålidelig også i tilfælde af strømsvigt, da Siemens Gigaset DA210 fungerer uafhængigt af elværket. Trods sin uafhængighed fra elstik har telefonen alligevel en lampe, der lyser ved opkald, så du også visuelt gøres opmærksom, når den ringer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

DORO 7070 4G ældrevenlig klaptelefon

telefon til ældre

Ønsker du ikke at takke nej til alle de særegne egenskaber ved smartphones, har du i denne DORO telefon en gylden middelvej. Dens 4G LTE netværk gør det muligt for dig at tilgå mange af de sociale medier og andre applikationer, og med dens digitalkamera kan du tage billeder.

Højt lydniveau og adgang til SMS

Denne senior telefon har et højt, tydeligt lydniveau, så du undgår de problemer med at følge med i samtalen, der især gør sig gældende ved mobiltelefoner. Den kan sende SMS og MMS, så i modsætning til mange andre ældrevenlige telefoner klarer den asynkron kommunikation.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.499,00

Vibrerende alarm og integreret lygte

Telefonen kommer med vibrerende alarm, så du kan føle den i lommen, når der er noget på færde. Den har også flymodus til flyveturene, når du er på farten. Er du ude at gå, og det er blevet mørkt, har den også en lygte, du kan falde tilbage på, hvis din lommelygte er gået død.

Læs også: Trådløs fastnettelefon test – hvilken skal du vælge?

Se også denne artikel på netkablet.dk: Gennemgang af mobiltelefoner til seniorer

Denne side er anmeldt af: Tea Dahl Rating 5/5