Testoversigt: Her finder du de bedste kartoffelskrællere

Med et godt overblik over forskellige kartoffelskrællere og deres resultater i tests kommer du langt med at finde den rette. En kartoffelskræller test kan fortælle meget om en kartoffelskræller, så du på den måde med nemt og overskueligt overblik kan vælge det bedste, skarpeste og mest brugbare redskab til formålet. En kartoffelskræller skal arbejde med dig, og ikke imod dig – her finder du nogle af dem, der klarer sig bedst i test.

Kartoffelskræller med godt greb – sikrer dig den mest komfortable skrælning

Kartoffelskræller med godt grebDenne gennemførte kartoffelskræller er det perfekte bud til dig, der er træt af at bruge redskaber, der ikke passer i dine hænder. Med et nytænkende og moderne design føles denne kartoffelskræller bedst i test som en drøm: Det store greb gør, at den er nem at håndtere samt holde fast i. Dette er blandt andet i kraft af det lækre ”non-slip” materiale, der sikrer, at kartoffelskrælleren ikke bliver glat, for eksempel i mødet med vand.

Endnu en sigende fordel ved denne skræller er, at den er nem at gøre rent – dette gælder både, hvis du tager opvasken i hånden, men også i kraft af den nemme løsning, da denne skræller tåler maskinopvask. Kartoffelskrælleren har med sin symmetriske udformning yderligere den bonus, at den kan bruges af både højre- og venstrehåndede.

[afp id=”111″]

Kartoffelskræller (y-skræller) – den brugervenlige kartoffelskræller

Kartoffelskræller (y-skræller)Denne y-formede kartoffelskræller er i særlig grad brugervenlig, da den ikke i lige så høj grad som traditionelle kartoffelskrællere kræver kræfter i fingrene. Her får du altså stadig et yderst præcist stykke skrællearbejde, der kører let som en leg, også selv hvis styrken i dine fingre ikke længere er hvad den har været tidligere. I praksis er det fordi, at kræfterne her bliver fordelt, så du kan bruge en større muskelgruppe til at få arbejdet gjort.

Denne kartoffelskræller har faktisk også et dejligt bredt greb, der gør, at du ikke behøver at bekymre dig om ubehag undervejs. Den er en af de mest brugervenlige og gennemførte kartoffelskrællere på markedet, og tåler således også maskinopvask.

[afp id=”112″]

Fingerskræller til kartofler og grøntsager – til dig der tør prøve kræfter med noget nyt

Fingerskræller til kartofler og grøntsagerDenne type af kartoffelskræller er ikke særligt traditionel i udformningen, men ikke desto mindre virker den upåklageligt. Har du af den ene eller den anden grund oplevet vanskeligheder ved at holde et godt greb om en almindelig kartoffelskræller, er dette en innovativ løsning, der måske kan afhjælpe dig fra problemet. Med en fingerskræller er det således muligt at indsætte op til tre fingre i det dertil indrettede hul. Efterfølgende kan du ved at flytte hånden og tilføre et let pres nemt og enkelt skrælle dine kartofler, gulerødder eller andre grøntsager.

Denne type af skræller kan bruges af stort set enhver, men er i særlig grad udviklet til folk, der døje med svage kræfter i fingrene, eller eksempelvis dig, som er gigtramt. Denne skræller tåler ligesom de andre testvindere maskinopvask, men ikke i lige så høj grad. Af den grund anbefales det at rengøre din fine fingerskræller i hånden.

[afp id=”113″]

Se vores artikel om: Oversigt: Her finder du de riskogere, der klarer sig særligt godt i test

Læs også: Elektrisk salt og peberkværn – bedst i test.

Denne side er anmeldt af: Oskar M. Jespersen Rating 10/10

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden