Oversigt: Her finder du de riskogere, der klarer sig særligt godt i test

En riskoger er en smart opfindelse, der gør madlavningen lettere og mere effektiv. Er du også træt af gang på gang at måtte kæmpe en kamp med enten tørre eller splattede ris, er denne type af redskab måske din redning. Der findes mange gode af slagsen på markedet, og i denne testoversigt finder du nogle af de bedste eksempler på disse.

Béaba Pasta / Riskoger indsats – perfekt udvidelse til dit babyudstyr

Beaba Pasta Riskoger indsatsMed denne type af indsats, bliver det let som en leg at koge alt fra ris til pasta samt andre lignende fødevaregrupper. Indsatsen passer perfekt ned i din Béaba BabyCook blender, så dette stykke udstyr igen får en endnu bredere anvendelsesmulighed.

Det bør aldrig være et problem at lave sund og nærende mad til sit barn, og det er det bestemt heller ikke med denne indsats. Den er nem og intuitiv at finde ud af at bruge, og så har den en god kapacitet til formålet. Indsatsen rummer nemlig op til 300 gram, hvilket for de fleste småbørn vil være en passende mængde.

Denne indsats udmærker sig også ved fordelen at have en overkommelig pris. Forudsat at du allerede ejer en Béaba BabyCook, kan det derfor i langt de fleste tilfælde svare sig at købe en indsats i stil med denne frem for en enkeltstående riskoger.

[afp id=”123″]

Hamilton Beach Digital Simplicity™ Riskoger – opfylder alle dine behov for kogning af ris

Hamilton Beach Digital Simplicity™ RiskogerDette er et godt eksempel på en riskoger test topplacering. Det ses igen og igen, at denne riskoger har klaret sig fænomenalt i en række af forskellige tests. Dette skyldes ikke mindst, at den er brugervenlig og oven i det har alle de basale funktioner og mere til, som du måtte ønske dig af en riskoger.

Riskogeren her er alsidig, og kan således ikke blot koge ris, men også eksempelvis pasta og bønner. Samtidigt er det også muligt at dampe grøntsager, hvilket foregår i en særligt indrettet bakke. Der findes mange indstillinger at gå på opdagelse i, og blandt andet er det muligt at indstille en forsinket start med op til hele 15 timer, at lade risene holde sig automatiske varme, eller at finindstille kogeren til et program tilpasset enten hvide ris eller fuldkornsris. Kapaciteten er god, og kan således indeholde alt fra 2-10 dl ris i ukogt tilstand.

[afp id=”124″]

Sage BRC600 The Risotto Plus™ Riskoger – til kogning af den helt perfekte risotto

Sage BRC600 The Risotto Plus™ RiskogerDenne riskoger bedst i test er specialiseret inden for området risotto. Dette er under normale omstændighed en utroligt krævende ret at lave, den det kræver konstant omrøring. Med en riskoger, der kan klare jobbet for dig, kan du dog frigøre din tid og dine kræfter til andre vigtige ting.

Udover risottoprogrammet, kommer riskogeren også med flere andre funktioner. Her kan nævnes sauté, risdampningsfunktionen, samt slow cook low og slow cook high. Det er altså muligt eksempelvis at svitse ingredienserne til din gryderet på let og enkel vis med en riskoger som denne.

[afp id=”125″]

Læs også: Elektrisk salt og peberkværn – bedst i test.

Denne side er anmeldt af: Storm T. Poulsen Rating 10/10

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden