Elektrisk salt og peberkværn – bedst i test

15-featured 2

Holder du af at stå i køkkenet, men har du samtidig nogle fysiske udfordringer, der gør, at det kan blive hårdt i længden? Hvis du gerne vil kunne udnytte din madlavningsglæde endnu, handler det for dig blot om at finde på nogle små løsninger, der kan gøre det mindre fysisk belastende at lave mad. F.eks. er en elektrisk salt- og peberkværn noget af det, der kan gøre det en smule mindre hårdt og mere ligetil at gå i køkkenet. 

Vi har samlet en oversigt over elektriske salt- og peberkværnsæt, der klarer sig bedst i test.

Salt- og peberkværnsæt fra Kitchenone.dk

Det er svært at leve uden salt og peber, hvis du laver meget mad i dit køkken. Hos Kitchenone.dk forhandler de et bredt udvalg af salt- og peberkværnsæt. Du kan altså med sikkerhed finde et sæt, der vil passe lige ind i din smag og dine behov. De byder på alt fra elektriske kværn til helt almindelige håndkværn. 

Peugeot elektriske salt-/peberkværn Zeli sæt – praktisk og stilren

Zeli set

[afp id=”136″]

Peugeot er især kendt for deres helt klassiske håndkværn, men de har også et udvalg af elektriske kværn. Det vil sige, at du får Peugeots gode kvalitet kombineret med en masse fede funktioner i én kværn. Med dette kværnsæt har du mulighed for at justere kværnen, så du kan vælge både groft og fint salt/peber. 

Kværnen er desuden udstyret med lampe i bunden, der tænder, når du bruger kværnen. På den måde sikrer du, at du har kontrol over mængden af salt og peber. 

Salt- og peberkværnen har et ergonomisk design, der gør, at den ligger godt i hånden. Oven i det har den et stilrent design, der vil passe ind i et ethvert køkken.

 

Peugeot Elis Sense elektrisk salt- og peberkværn – elegant og ergonomisk

Elis Sense

[afp id=”135″]

Hvis du er på jagt efter et salt- og peberkværnsæt, der er både elegant, praktisk og udstyret med smarte funktioner, er det helt oplagt at vælge Elis Sense fra Peugeot. Det er et kværnsæt fremstillet af rustfrit stål, der giver sættet det elegante og moderne udtryk. 

Kværnsættet har flere smarte funktioner. Den har bl.a. en touch-teknik, der gør, at du blot skal røre med fingeren på toppen af kværnen for at dosere saltet/peberen. Kværnsættet er ekstremt brugervenligt, da det også kommer med et praktisk lys i bunden, der gør det lettere for dig at se, når du krydrer din mad. 

Du har mulighed for at indstille kværnen, så saltet/peberen bliver præcis så grov eller fint, som du ønsker den. 

Det ergonomiske design gør, at det hver gang er en fornøjelse at bruge kværnen. Elis Sense salt- og peberkværn er for dig, der ønsker høj kvalitet og sætter pris på lækre produkter.

 

Hvilken salt- og peberkværn, skal du vælge?

De to ovenstående salt- og peberkværnsæt er to bud på kværnsæt, der klarer sig godt i tests. Når du skal finde det rette salt- og peberkværnsæt, handler det generelt om at finde et sæt, som falder i din smag, men som samtidig er praktisk.

Se også Test: Find den perfekte peberkværn skrevet af idenyt.dk.

Denne side er anmeldt af: Pernille N. Frederiksen Rating 5/5

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden