Find de bedste massageredskaber på markedet med denne testoversigt

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

En massagemåtte kan være himmelsk til at lette ubehag samt få dig til at have det bedre i din krop. Ikke desto mindre findes der et væld af forskellige mærker og typer af massagemåtter- og redskaber på markedet, hvoraf nogle selvfølgelig altid vil være bedre end andre. Med denne testoversigt kan du læse om nogle af dem, der i særlig grad er gode for både dig og din pengepung, og som du næsten med garanti vil gå hen og blive glad for.

Beurer MG147 Massagepude – behagelig og dybdegående massage

Beurer MG147 MassagepudeEn massagemåtte, der konsekvent klarer sig godt i en såkaldt massagemåtte test, er denne massagepude fra Beurer. Puden har et bredt anvendelsesgrundlag, og kan således med fordel bruges til både ryg, nakke eller lænd. Det sker via såkaldt Shiatzu massage og en tilhørende varmeeffekt, der kan virke både beroligende samt medvirkende til at du får løsnet op, når din krop er anspændt efter en lang dag.

Massagepuden er rimeligt klassisk opbygget, og har således fire forskellige massagehoveder. Disse roterer både med og mod uret, hvilket er medvirkende til en dybdegående virkning. Massagepuden er praktisk og nem at håndtere i kraft af den medfølgende fjernbetjening, og den er også hygiejnisk således at betrækket kan tages af, så det kan vaskes, enten i hånden eller i vaskemaskinen.

Siddepude med luft – også perfekt til balanceøvelser

Siddepude med luftDenne oppustelige pude af gummi er perfekt til at sidde eller ligge på, så det kan stimulere forskellige dele af din krop. Fordi den er fuld af luft, vil det opleves som en dynamiske følelse. Puden har både en glat side og en side med små pigge eller gummidutter. Du kan enten variere, hvilken af siderne, som du vælger at have opad, eller finde din favoritside.

Denne type af massagemåtte er utroligt alsidig, og kan således også bruges til andre aktiviteter, eksempelvis balancetræning. Puden give sig nemlig lidt på grund af sit bløde og luftholdige materiale. Det er derfor en skånsom måde at træne balancen på, og så er det da blot endnu en fordel, at fødderne undervejs vil føles som om de er i den syvende himmel.

Et andet aspekt i denne massagepudes alsidighed er dens fleksibilitet hvad angår transport. I sig selv fylder siddepuden ikke så meget: Ikke desto mindre er det muligt at tømme den for luft, når du skal transportere den, så den let og uden problemer kan komme ned i en taske. Genopfyldning sker uden problemer i kraft af den pumpe, der medfølger ved køb.

Beurer FM60 Fodmassage apparat – fantastisk Shiatsu og varme

Beurer FM60 Fodmassage apparatMed dette apparat beregnet til fodmassage går du ikke på kompromis med komforten. Der er således kølet for detaljen og præcisionen ved dette apparat, der har hele 18 forskellige massagekugler, der kan hjælpe dig til en afslappende følelse. Massagehovederne er der seks af, hvoraf hver af disse indeholder tre mindre kugler. Disse kan indstilles med to hastigheder. Desuden kan du, hvis du har mod på en ekstra lækker oplevelse, prøve kræfter med den infrarøde varme-indstilling.

Brugervenligheden er i top på dette massageapparat, og indstillingen af apparatet sker let og enkelt via den store knap, der netop er lavet med brugervenlighed i fokus.

Beurer FWM50 Elektrisk fodvarmer med blødt foer og massage – ultimativ komfort

Beurer FWM50Skal du hygge dig og føle dig ekstra tryg, varm og glad, er denne elektroniske fodvarmer med garanti et hit. Den klarer sig særligt godt i en lang række tests, da den med sit bløde bamsebetræk er ekstremt behagelig og fantastisk afslappende. I kombination med det bløde og lækre materiale hører naturligvis også en behagelig varme og skøn Shiatsu massage.

Microfiber-materialet er ikke blot lækkert og blødt, men derudover også åndbart. Det har desuden den fordel, at det er nemt at rengøre, for eksempel i vaskemaskinen.

Fodrulle med massagebolde – til aktivering af blodomløbet

Fodrulle med massageboldeHar du problemer med sovende fødder eller andre gener relateret til blodomløbet? Med en fodrulle med massagebolde kan du med stor effekt være med til at lette generne ved problemet. De runde bolde, som du kan rulle med dine fødder, har et fast materiale, men små dutter eller pigge på. Dette er med til at sætte gang i cirkulationen, og vil samtidigt føles som en rar form for massage.

Se også De bedste massageapparater, massagestole og massagesæder skrevet af megetbedre.dk.

Læs også: Find de bedste massageapparater til nakken med denne testoversigt

Denne side er anmeldt af: Emma J. Jeppesen Rating 10/10