Find de bedste massageredskaber på markedet med denne testoversigt

En massagemåtte kan være himmelsk til at lette ubehag samt få dig til at have det bedre i din krop. Ikke desto mindre findes der et væld af forskellige mærker og typer af massagemåtter- og redskaber på markedet, hvoraf nogle selvfølgelig altid vil være bedre end andre. Med denne testoversigt kan du læse om nogle af dem, der i særlig grad er gode for både dig og din pengepung, og som du næsten med garanti vil gå hen og blive glad for.

Beurer fodmasserer – shiatsumassage mm.
Beurer fodmasserer

Fodmassereren fra Beurer giver din fødder en kraftig og effektiv Shiatsumassage. Dertil en reflekszonemassage som er med til blandt andet at få blodomløbet i dine fødder i gang samt forbedre det. Den har en behagelig varmefunktion, som også er med til at lindre smerter endnu hurtigere og gøre oplevelsen endnu bedre. 

Den er udstyret med 3 forskellige massagefunktioner: Shiatsumassage, reflekszonemassage og varmfunktionen, som kan vælges efter hvilket behov, man har, eller humør man er i. De forskellige funktioner er med til at gøre produktet mere imødekommende overfor dine behov. 

En fodmasserer kan være en rigtig god idé, hvis man bruger mange timer på fødderne om dagen. Selv den mest garvede har til tider brug for lindring i fødderne. Det kan også hjælpe, hvis man til dagligt eller ved særlige lejligheder går i høje hæle, og man har brug for lidt massage, så fødderne ikke er ømme dagen efter. Hvis man generelt set har problemer med ens fødder eller tæer, så kan det også være en god idé at investere i en fodmasserer, som kan gøre hverdagen mere behagelig. 

Beurer fodmasserer kan også bruges til ren selvforkælelse, hvis man nyder at få fødderne masseret og gerne vil bruge noget mere tid på selvforkælelse. Uanset om det er flere gange om ugen eller en sjælden gang, så kan det gøre underværker at forkæle sig selv, når behovet opstår. 

Det kan også være noget så simpelt, men fantastisk, som at få varmet fødderne med varmefunktionen på en kold vinterdag, hvor man har frosset, og der er behov for at få lidt liv tilbage i dem. Denne model har også fået nogle fine anmeldelser på elgiganten.dk, hvor den er rigtig populær med 5/5 stjerner i bedømmelse. Hvor en kunde fremhæver, at han allerede efter én dag kunne mærke en forskel. 

Modellen har en god størrelse, da den måler 30 x 23 x 8,8 cm. Den kan derfor opbevares de fleste steder i huset, blandt andet i et toiletskab eller tøjskab, uden at den fylder for meget. Det gør også, at man nemt kan snuppe den under armen og bruge den overalt i hjemmet. Det kan være på badeværelset eller foran fjernsynet. Det er helt op til dig.

Gode ting ved Beurer fodmasserer 

 • 3 forskellige massagefunktioner 
 • Effektiv og god massage 
 • God størrelse til opbevaring 
 • Nem og simpel at bruge 
 • Kan bruges overalt i hjemmet 

Beurer fodmasserer vs. markedet

Beurer fodmasserer tilbyder 3 gode massagefunktioner, som nemt kan opfylde den enkelte kundes behov. Den adskiller sig klart på prisen fra andre produkter på markedet, men uden at gå ned i kvalitet af produktet eller massagen. Beurer fodmasserer er i den lavere prisklasse, men tilbyder et produkt af god kvalitet, som kan bruges i mange år fremad.

[afp id=”162″]

Hyperice Hypervolt bærbar massagepistol – godt anmeldt

Hyperice Hypervolt bærbar massagepistol

Hyperice Hypervolt er en bærbar massagepistol som kan være med til at lindre muskelspændinger rundt i kroppen, uanset hvor de sidder og hvor du befinder dig. Den afgiver en kraftfuld trykmassage, som også kan lindre stivhed og ømhed i muskler og led. Dens innovative design leverer en god og grundig massage, hvor man kan vælge mellem 3 effektniveauer. Den giver øjeblikkeligt feedback om mængden af tryk, der bruges via den farvede LCD trykindikator. Den har desuden et lavt støjniveau, så det ikke lyder så voldsomt, men bliver en behagelig oplevelse. 

Den smarte massagepistol kan bruges både på forretningsrejser, i fitness eller derhjemme, hvis der er spændinger i kroppen en dag. Der er ingen begrænsninger for, hvor den kan tages med, da dens kompakte størrelse gør den nem at pakke ned i tasken. Den kører desuden på batteri, som kan levere op til 3 timers massage. Du behøver derfor heller ikke at tænke på muligheden for strøm, når du tager den med dig i f.eks. fitness. Batteriet skal dog oplades på et tidspunkt, og det kan man nemt gøre ved brug af den inkluderede vægoplader, som kun er 2 timer om at lade den op.

Der medfølger desuden 5 forskellige massagehoveder, som er et standardmassagehoved, Bullet, Fork, Ball og Flat. De enkelte hoveder bruges til specifikke muskeltyper og grupper, og man kan derfor tilpasse massagen præcis til de smerter, som man har, og hvad der vil virke bedst til det. 

Hyperice Hypervolts mange funktioner og kvalitet kan bestemt også genkendes i de mange anmeldelser, som der er blevet skrevet. Hos bestbuy.com har mange kunder givet den rosende ord, og den har derfor også fået en bedømmelse på 4,8/5 stjerner. Kundernes anmeldelser fremhæver også dens mange funktioner samt dens evner til at løse smerter, spændinger og knuder på ingen tid. Samtidig fortæller flere, at den uden tvivl er alle pengene værd. Udover denne flotte bedømmelse, så er den også blevet rost i disse anmeldelser og tests: 

 • 4,8/5 stjerner i bedømmelse hos elgiganten.dk 
 • 4.7/5 stjerner i bedømmelse hos amazon.co.uk
 • Bedømt af theguardian.com 
 • Bedømt af businessinsider.com

Gode ting ved Hyperice Hypervolts

 • 5 forskellige massagehoveder 
 • 3 effektniveauer efter behov 
 • Kompakt størrelse
 • Perfekt til at tage med på farten
 • LCD trykindikator
 • Lavt støjniveau 

Hyperice Hypervolts vs. markedet 

Denne massagepistol tilbyder funktioner udover det almindelige. Dens tilbehør giver et massageapparat, som klart adskiller sig fra resten af markedet. Den tilbyder hurtig og effektiv lindring af smerter og spændinger og kan tages med på farten, uanset hvor man skal hen. Den tilhører også en højere prisklasse, men er ifølge flere kunder, på bestbuy.com, alle pengene værd. 

[afp id=”163″]

Fandt du massagepistolen interessant? Så vil du helt sikkert finde det interessant at læse mere om massagepistoler. Tjek Netfysioterapi.dk’s test af de bedste massagepistoler her.

YouCare Mini rygmassagepude – billig og praktisk

YouCare Mini rygmassagepude

YouCare Mini er en rygmassagepude, som komfortabelt løsner smerter i ryg, nakke og skuldre. Den er ergonomisk designet, så den rammer præcis de steder, hvor du har behov for det. Den er lavet med dobbelt roterende hoveder og infrarød varme, som er med til nemmere at slippe af med de ømme muskler eller andet. 

Den kommer med 2 velcro-stropper, som giver mulighed for at tage den med, sætte den på en stol på kontoret eller i stuen. Uanset hvor man befinder sig, så kan den nemt sættes fast til en stol, og så kan knuderne hurtigt løsnes. Dette er særlig belejligt, hvis man arbejder på kontor, og man sidder mange timer bag en computer. Selv med den rigtige stol og skrivebord, så kan man alligevel opleve ryg- og nakkesmerter. Det kan hurtigt blive et problem i hverdagen, og som ikke kun påvirker i arbejdstiden, men også i fritiden. YouCare Mini hedder selvfølgelig også mini af en årsag. Den har målene 20 x 33,5 x 11 cm og har kun en vægt op 1,6 kilo, så den er nem at have med i en taske, rygsæk eller bilen, hvis man får brug for den i løbet af dagen. 

YouCare kan være med til at gøre hverdagen meget lettere, når man ikke har problemer med ryg- og nakkesmerter hele tiden. Det kan desuden også være med til at gøre hverdagen mere speciel. En almindelig og ellers kedelig mandag kan hurtigt blive en rigtig hyggelig dag, hvis man forkæler sig selv med lidt massage og selvforkælelse. Det er helt sikkert et køb, som hele familien har lyst til at bruge.

Det kan også tydeligt ses, at YouCare er et rigtig godt massageredskab, som kan løsne knuder uden problemer. Det ses blandt andet hos Elgiganten.dk, hvor YouCare har fået 4,5/5 stjerner i bedømmelse. De fremhæver især rygmassagepudens evner til nemt at fjerne knuder og spændinger. Den er desuden også blevet bedømt på pricerunner.dk, hvor den har fået 3/5 stjerner i bedømmelse. 

Gode ting ved YouCare Mini

 • Ergonomisk designet 
 • 2 velcro-stropper medfølger
 • Dobbelt roterende hoveder og infrarød varme
 • Nem og god massage
 • Løsner hurtigt smerter og spændinger i ryg- og nakkeregionen 

YouCare Mini vs. markedet 

YouCare Mini løsner hurtigt og effektivt ryg- og nakkesmerter og spændinger samtidig med, at den bringer selvforkælelse ind i hverdagen på en billig og nem måde. Rygmassagepuden er i den lavere prisklasse, men tilbyder samme oplevelse, som dyrere massagepuder eller redskaber kan give. Du får altså en rigtig god massagepude, som for et mindre beløb kan hjælpe dig i hverdagen. 

[afp id=”164″]

Beurer MG147 Massagepude – behagelig og dybdegående massage

Beurer MG147 MassagepudeEn massagemåtte, der konsekvent klarer sig godt i en såkaldt massagemåtte test, er denne massagepude fra Beurer. Puden har et bredt anvendelsesgrundlag, og kan således med fordel bruges til både ryg, nakke eller lænd. Det sker via såkaldt Shiatzu massage og en tilhørende varmeeffekt, der kan virke både beroligende samt medvirkende til at du får løsnet op, når din krop er anspændt efter en lang dag.

Massagepuden er rimeligt klassisk opbygget, og har således fire forskellige massagehoveder. Disse roterer både med og mod uret, hvilket er medvirkende til en dybdegående virkning. Massagepuden er praktisk og nem at håndtere i kraft af den medfølgende fjernbetjening, og den er også hygiejnisk således at betrækket kan tages af, så det kan vaskes, enten i hånden eller i vaskemaskinen.

[afp id=”126″]

Siddepude med luft – også perfekt til balanceøvelser

Siddepude med luftDenne oppustelige pude af gummi er perfekt til at sidde eller ligge på, så det kan stimulere forskellige dele af din krop. Fordi den er fuld af luft, vil det opleves som en dynamiske følelse. Puden har både en glat side og en side med små pigge eller gummidutter. Du kan enten variere, hvilken af siderne, som du vælger at have opad, eller finde din favoritside.

Denne type af massagemåtte er utroligt alsidig, og kan således også bruges til andre aktiviteter, eksempelvis balancetræning. Puden give sig nemlig lidt på grund af sit bløde og luftholdige materiale. Det er derfor en skånsom måde at træne balancen på, og så er det da blot endnu en fordel, at fødderne undervejs vil føles som om de er i den syvende himmel.

Et andet aspekt i denne massagepudes alsidighed er dens fleksibilitet hvad angår transport. I sig selv fylder siddepuden ikke så meget: Ikke desto mindre er det muligt at tømme den for luft, når du skal transportere den, så den let og uden problemer kan komme ned i en taske. Genopfyldning sker uden problemer i kraft af den pumpe, der medfølger ved køb.

[afp id=”127″]

Beurer FM60 Fodmassage apparat – fantastisk Shiatsu og varme

Beurer FM60 Fodmassage apparatMed dette apparat beregnet til fodmassage går du ikke på kompromis med komforten. Der er således kølet for detaljen og præcisionen ved dette apparat, der har hele 18 forskellige massagekugler, der kan hjælpe dig til en afslappende følelse. Massagehovederne er der seks af, hvoraf hver af disse indeholder tre mindre kugler. Disse kan indstilles med to hastigheder. Desuden kan du, hvis du har mod på en ekstra lækker oplevelse, prøve kræfter med den infrarøde varme-indstilling.

Brugervenligheden er i top på dette massageapparat, og indstillingen af apparatet sker let og enkelt via den store knap, der netop er lavet med brugervenlighed i fokus.

[afp id=”128″]

Beurer FWM50 Elektrisk fodvarmer med blødt foer og massage – ultimativ komfort

Beurer FWM50Skal du hygge dig og føle dig ekstra tryg, varm og glad, er denne elektroniske fodvarmer med garanti et hit. Den klarer sig særligt godt i en lang række tests, da den med sit bløde bamsebetræk er ekstremt behagelig og fantastisk afslappende. I kombination med det bløde og lækre materiale hører naturligvis også en behagelig varme og skøn Shiatsu massage.

Microfiber-materialet er ikke blot lækkert og blødt, men derudover også åndbart. Det har desuden den fordel, at det er nemt at rengøre, for eksempel i vaskemaskinen.

[afp id=”130″]

Fodrulle med massagebolde – til aktivering af blodomløbet

Fodrulle med massageboldeHar du problemer med sovende fødder eller andre gener relateret til blodomløbet? Med en fodrulle med massagebolde kan du med stor effekt være med til at lette generne ved problemet. De runde bolde, som du kan rulle med dine fødder, har et fast materiale, men små dutter eller pigge på. Dette er med til at sætte gang i cirkulationen, og vil samtidigt føles som en rar form for massage.

[afp id=”129″]

Se også De bedste massageapparater, massagestole og massagesæder skrevet af megetbedre.dk.

Læs også: Find de bedste massageapparater til nakken med denne testoversigt

Denne side er anmeldt af: Emma J. Jeppesen Rating 10/10

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden