Find de bedste massageapparater til nakken med denne testoversigt

Oplever du spændinger i nakken, eller bliver du generelt nemt anspændt i løbet af dagene? I så fald kan det være en god idé at finde et apparat, der kan være medvirkende til at mindske generne. Med en nakke massageapparat test kan man komme rigtig langt i at finde de bedste produkter på markedet, og derfor finder du her en testoversigt over nogle af dem, der særligt udmærker sig.

Beurer MG 150 – lækker og funktionel nakkemassage

Med Beurer MG 150 nakkemassageapparatet får du en god og effektiv nakkemassager, som sikrer dig en dybdegående og rar massage hver gang. De mange forskellige funktioner, som eksempelvis de mange forskellige intensiteter, gør din massage oplevelse helt unik. Hos den populære hjemmeside Amazon bliver apparatet blandt andet rost for at være let at håndtere og bruge. Der er altså ingen tvivl om, at dette nakkemassageapparat er enormt smart og funktionelt! 

Derfor bør du vælge dette nakkemassageapparat:

 • Smart og effektivt massageapparat
 • Justerbar med mange forskellige funktioner
 • Indeholder blandt andet praktiske håndtag
 • Sikrer god og dybdegående massage 

Om dette nakkemassageapparat

Ved køb af dette smarte og yderst funktionelle nakkemassageapparat fra Beurer, får du ikke kun et enkelt og lækkert massageapparat, men også et massageapparat, der indeholder hele 6 forskellige massageprogrammer. Du kan altså udforske en masse forskellige programmer og finde ud af, hvilket der passer helt præcist til dig og dine massageområder. Derudover dette massageapparat fra Beurer justerbar i intensitet. Dette er, sammen med de 6 forskellige massageprogrammer, med til at give dig den helt perfekte massageoplevelse. Prikken over i’et ved dette nakkemassageapparat er den automatiske slukkefunktion. Det kan især være behjælpeligt, hvis du er i en situation, hvor du har travlt og løber ud af døren eller måske kommer du til at falde at søvn med massageapparatet grundet den afslappende følelse, du vil blive efterladt med efter en massage. Det bliver altså ikke nemmere. 

Du vil helt sikkert elske disse mange forskellige og brugbare funktioner, dette fine massageapparat indeholder. Du vil føle dig mere afslappet og apparatet vil med sikkerhed aldrig forlade din side igen! 

Beurer MG 150 nakkemassage vs. Markedet 

I forhold til mange andre nakkemassageapparater, der er at finde på markedet, har du med dette massageapparat mulighed for at bruge håndfri anvendelse. Dette betyder, at du kan få en lækker nakkemassage mens du for eksempel arbejder eller laver andre aktiviteter, der kræver at begge dine hænder er i brug. Det bliver altså ikke meget lettere at få en lækker og effektiv nakkemassage – der er ingen undskyldning! Derudover er dette massageapparat målrettet nakke, skulder og områder på halsen, der kan være svære at nå. Du vil altså kunne massere områder, du ikke normalt vil kunne massere og som helt sikkert trænger til en god omgang massage. 

Udvalgte specifikationer:

 • Længde: 129 cm
 • Højde: 6,8 cm
 • Bredde: 18 cm
 • Vægt: 2,4 kg
 • Strømforbrug: 60 Watt
 • 3 års garanti

[afp id=”173″]

Beurer MG70 – afslappende og dybdegående massage

Med dette massageapparat fra Beurer får du et effektivt massageapparat, der giver dig de lækreste og rareste massager. De mange forskellige funktioner, som for eksempel den infrarøde varme, gør, at musklernes løsnes og frigør alle affaldsstofferne i kroppen, mens det smarte apparat masserer løs. Det bliver altså ikke meget lettere at få en lækker massage. Beurer MG70 massageapparatet er blandt andet meget populært hos websiden Amazon, hvor den eksempelvis bliver meget rost for den kraftfulde og gode teknik, som massageapparatet indeholder. Du vil med garanti også elske det!

Derfor bør du vælge dette massageapparat: 

 • Har mange forskellige funktioner (herunder 2 aftagelige massagehoveder & infrarød varme, som kan aktiviseres alt efter behov)
 • Giver dig præcis og kraftuld, lækker massage 
 • Passer til alle håndstørrelser 

Om dette massageapparat 

Med dette smarte, brugbare og funktionelle massageapparat fra Beurer får du et enormt effektivt massageapparat, der kan bruges til alle muskelgrupper, og som vil efterlade dig afslappet og helt blød i kroppen. Beurer MG70 massageapparatet indeholder blandt andet de smarte infrarøde varmestråler, der sikrer at musklerne løsner sig og frigøre alle affaldsstofferne. Dette er med til at give en ekstra lækker og dybdevirkende effekt, som også styrker blodcirkulationen i det masserede område. 

Udover de smarte infrarøde varmestråler, indeholder dette varmeapparat også andre effektive funktioner som for eksempel et aftageligt håndtag. Det aftagelige håndtag er især smart, hvis man ønsker at afmontere eller fastmontere det fine massageapparat på hånden. Det er helt op til dig som forbruger, hvad du ønsker at bruge dette massageapparat til og hvordan du helt præcist vælger at bruge det, kan variere fra gang til gang. Der er en masse forskellige muligheder, som du kan udforske på mange forskellige måder – så det er bare med at komme i gang! Du vil helt sikkert ikke fortryde dit køb af dette smarte og lækre massageapparat MG70 fra Beurer. 

Beurer MG70 massageapparat vs. Markedet  

I forhold til mange andre massageapparater på markedet, kan dette smarte massageapparat MG70 fra Beurer bruges til alle muskelgrupper på gruppen. Altså kan det effektive massageapparat bruges til både ømme armmuskler, men også til ømme benmuskler. Der er altså en masse forskellige muligheder at udforske med Beurer MG70 massageapparatet – det er bare med at lade fantasien få frit spil!

Udover at kunne bruges til alle muskelgrupper i kroppen, har dette massageapparat også hele 2 aftagelige massagehovedet. Dette gør det lettere for dig som forbruger at justere apparatet og massagen alt efter dit behov. Det er bare med at få fat i dette lækre massageapparat MG70 fra Beurer! 

Udvalgte specifikationer:

 • Vægt: 1 kg
 • Aftageligt håndtag
 • Indeholder 2 aftagelige massagehoveder
 • Indeholder velcrolukning

[afp id=”174″]

Beurer MG147 Massagepude – virker også til ryg, lænd og ben

Beurer MG147 MassagepudeDette nakke massageapparat er lækkert og dybdegående med sin varmefunktion og Shiatzu massage. Udover dette udmærker den sig ved sin alsidighed, der gør, at den også er perfekt til at løsne op for trætte muskler i lænd og ryg, samt i benene, hvis de er gået hen og blevet trætte. På den måde kan du for eksempel tage hele turen ved skiftevis at massere de forskellige dele af kroppen, eller du kan den enkelte dag sætte ind, præcis hvor du oplever spændingerne og anspændtheden – eller måske bare der, hvor du finder det rarest, når du rigtigt vil slappe af.

Denne massagepude fra Beurer har fire massagehoveder, der hver især roterer og drejer, både imod højre og imod venstre. Det giver en god dybdegående følelse. Massagepuden er praktisk i og med at dens betræk let kan rengøres, for eksempel ved en tur i vaskemaskinen.

[afp id=”126″]

Varmepude til nakke og skuldre med kirsebærsten – former sig efter dine mål

Varmepude til nakke og skuldre med kirsebærstenDenne varmepude er perfekt til enhver form for skuldermassage. Den er praktisk i og med at puden let kan opvarmes ved brug af mikroovnen. Dette tager normalt blot et par minutter, før den er klar: Desuden er metoden komplet ufarlig, og selve denne varmepude er nem at håndtere, også undervejs.

Har du mange spændinger i overkroppen, kan en varmepude som denne virkelig gøre noget særligt for at løsne op. Dette er ikke i mindst i kraft af det faktum, at den med sin dynamiske form fyldt med små kirsebærsten vil forme sig efter din krop, når du placerer den om skuldre og nakke. Har du i stedet for varme brug for kulde til de anspændte muskler, er dette faktisk også muligt. Puden tåler nemlig at komme i fryseren, hvor du med fordel kan efterlade den, til den er helt gennemkølet.

Målene for denne massagepude er 40 gange 28 centimeter. Den er lavet af bomuld, og har således også et rigtig behageligt materiale, der fint går hånd i hånd med afslapning.

[afp id=”131″]

Beurer tubetørklæde HK37 – kan også bruges på farten

Beurer tubetørklæde HK37Denne type af massageapparat er utroligt diskret og minimalistisk, og faktisk også rigtig smagfuldt og sødt i sit design. Selve apparatet er udformet som et såkaldt tubetørklæde eller halsedisse i lækre og bløde materialer. Denne er i høj grad forebyggende i kraft af, at du kan holde hals og skulderparti varmt og lunt, selv på de koldeste vinterdage.

Halsedissen kan ikke blot bruges derhjemme, men også når du er på farten. Med til denne smarte beklædningsgenstand følger nemlig en powerbank, så du altid kan have strøm lige ved hånden, der kan varme dig op på tryg og behagelig vis. Med sig har du strøm nok til omkring to timers varme, og altså er det for langt de fleste nok til diverse ærinder eller gåture i skoven.

Materialet er super lækkert og består af åndbart materiale med fleece på indersiden. Produktet iberegner også, at der kan opstå forskellige behov, hvorfor der også er hele tre forskellige varmeindstillinger, som du kan veksle imellem. Produktet er desuden i top hvad angår sikkerhed, hvorfor det blandt andet også har en autosluk-funktion og en overophedningsbeskyttelse i selve powerbanken. Selve tørklæder tåler maskinvask.

[afp id=”132″]

Nedis Varmepude – mange forskellige varmeindstillinger

Nedis VarmepudeMed denne fine varmepude af polyester opnår du alsidig opvarmning af trætte eller ømme muskler. Designet er flot og enkelt i en fin grå farve. Med sig hører hele seks forskellige niveauer og varmeindstillinger, hvilket betyder, at du med præcision kan opvarme de trætte muskler præcis efter dine behov og præferencer. Denne varmepude virker også særligt godt til mave- og ryg, og kan derfor blandt andet være med til at afhjælpe menstruationssmerter og andre typer af kramper, hvis dette er noget, du døjer med.

Varmepuden fra Nedis har en aftagelig kontrolenhed og desuden et brugervenligt digitalt display. Disse ting gør, at den er nem at interagere med og få til at virke efter hensigten. Også denne varmepude er i top hvad angår sikkerhed, og har således både automatisk sluk og beskyttelse imod overophedning.

Puden måler 69 gange 28 centimeter og kan derfor dække et godt bredt område ad gangen. Det kan hjælpe med til en mere dybdegående følelse af velvære, og i sidste ende også en større effekt, når det handler om at få afspændt musklerne. Ligesom flere andre massagepuder i denne testoversigt, har denne pude den fordel, at den tåler maskinvask.

[afp id=”133″]

Fandt du emnet interessant, så vil du helst sikkert være interesseret i at læse om emnet massagepistol som er et effektivt massageapperat som benytter slagterapi til at lindre ømhed og muskelsmerter. Derudover egner en massagepistol sig også perfekt til afslappende massage eller til at behandle spændinger i nakken. Lyder dette interessant, så tjek massagepistol artiklen skrevet af Netfysioterapi.dk ud her.

Se også De bedste massageapparater, massagestole og massagesæder skrevet af megetbedre.dk. 

Denne side er anmeldt af: Mie M. Jørgensen Rating 10/10

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden