Find de bedste massageapparater til nakken med denne testoversigt

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Oplever du spændinger i nakken, eller bliver du generelt nemt anspændt i løbet af dagene? I så fald kan det være en god idé at finde et apparat, der kan være medvirkende til at mindske generne. Med en nakke massageapparat test kan man komme rigtig langt i at finde de bedste produkter på markedet, og derfor finder du her en testoversigt over nogle af dem, der særligt udmærker sig.

Beurer MG147 Massagepude – virker også til ryg, lænd og ben

Beurer MG147 MassagepudeDette nakke massageapparat er lækkert og dybdegående med sin varmefunktion og Shiatzu massage. Udover dette udmærker den sig ved sin alsidighed, der gør, at den også er perfekt til at løsne op for trætte muskler i lænd og ryg, samt i benene, hvis de er gået hen og blevet trætte. På den måde kan du for eksempel tage hele turen ved skiftevis at massere de forskellige dele af kroppen, eller du kan den enkelte dag sætte ind, præcis hvor du oplever spændingerne og anspændtheden – eller måske bare der, hvor du finder det rarest, når du rigtigt vil slappe af.

Denne massagepude fra Beurer har fire massagehoveder, der hver især roterer og drejer, både imod højre og imod venstre. Det giver en god dybdegående følelse. Massagepuden er praktisk i og med at dens betræk let kan rengøres, for eksempel ved en tur i vaskemaskinen.

Varmepude til nakke og skuldre med kirsebærsten – former sig efter dine mål

Varmepude til nakke og skuldre med kirsebærstenDenne varmepude er perfekt til enhver form for skuldermassage. Den er praktisk i og med at puden let kan opvarmes ved brug af mikroovnen. Dette tager normalt blot et par minutter, før den er klar: Desuden er metoden komplet ufarlig, og selve denne varmepude er nem at håndtere, også undervejs.

Har du mange spændinger i overkroppen, kan en varmepude som denne virkelig gøre noget særligt for at løsne op. Dette er ikke i mindst i kraft af det faktum, at den med sin dynamiske form fyldt med små kirsebærsten vil forme sig efter din krop, når du placerer den om skuldre og nakke. Har du i stedet for varme brug for kulde til de anspændte muskler, er dette faktisk også muligt. Puden tåler nemlig at komme i fryseren, hvor du med fordel kan efterlade den, til den er helt gennemkølet.

Målene for denne massagepude er 40 gange 28 centimeter. Den er lavet af bomuld, og har således også et rigtig behageligt materiale, der fint går hånd i hånd med afslapning.

Beurer tubetørklæde HK37 – kan også bruges på farten

Beurer tubetørklæde HK37Denne type af massageapparat er utroligt diskret og minimalistisk, og faktisk også rigtig smagfuldt og sødt i sit design. Selve apparatet er udformet som et såkaldt tubetørklæde eller halsedisse i lækre og bløde materialer. Denne er i høj grad forebyggende i kraft af, at du kan holde hals og skulderparti varmt og lunt, selv på de koldeste vinterdage.

Halsedissen kan ikke blot bruges derhjemme, men også når du er på farten. Med til denne smarte beklædningsgenstand følger nemlig en powerbank, så du altid kan have strøm lige ved hånden, der kan varme dig op på tryg og behagelig vis. Med sig har du strøm nok til omkring to timers varme, og altså er det for langt de fleste nok til diverse ærinder eller gåture i skoven.

Materialet er super lækkert og består af åndbart materiale med fleece på indersiden. Produktet iberegner også, at der kan opstå forskellige behov, hvorfor der også er hele tre forskellige varmeindstillinger, som du kan veksle imellem. Produktet er desuden i top hvad angår sikkerhed, hvorfor det blandt andet også har en autosluk-funktion og en overophedningsbeskyttelse i selve powerbanken. Selve tørklæder tåler maskinvask.

Nedis Varmepude – mange forskellige varmeindstillinger

Nedis VarmepudeMed denne fine varmepude af polyester opnår du alsidig opvarmning af trætte eller ømme muskler. Designet er flot og enkelt i en fin grå farve. Med sig hører hele seks forskellige niveauer og varmeindstillinger, hvilket betyder, at du med præcision kan opvarme de trætte muskler præcis efter dine behov og præferencer. Denne varmepude virker også særligt godt til mave- og ryg, og kan derfor blandt andet være med til at afhjælpe menstruationssmerter og andre typer af kramper, hvis dette er noget, du døjer med.

Varmepuden fra Nedis har en aftagelig kontrolenhed og desuden et brugervenligt digitalt display. Disse ting gør, at den er nem at interagere med og få til at virke efter hensigten. Også denne varmepude er i top hvad angår sikkerhed, og har således både automatisk sluk og beskyttelse imod overophedning.

Puden måler 69 gange 28 centimeter og kan derfor dække et godt bredt område ad gangen. Det kan hjælpe med til en mere dybdegående følelse af velvære, og i sidste ende også en større effekt, når det handler om at få afspændt musklerne. Ligesom flere andre massagepuder i denne testoversigt, har denne pude den fordel, at den tåler maskinvask.

Se også De bedste massageapparater, massagestole og massagesæder skrevet af megetbedre.dk. 

Denne side er anmeldt af: Mie M. Jørgensen Rating 10/10