Guide til den næste og bedste badestol til brusekabinen

Klinkerne ude i brusekabinen kan være noget glatte under et dejligt varmt brusebad. Balancen er svær at opretholde, når underlaget under fødderne er vådt og glat. En badestol er i dette tilfælde den rette løsning, da man nemt kan sidde og nyde sit lune og forfriskende bad uden at bekymre sig om at glide og miste balancen. Teksten nedenfor er en nem guide til dig, som giver et godt overblik over de badestole, som klarer sig bedst i test.

Badetaburet, rektangulær – den skridsikre badestol

Badetaburet, rektangulærDenne badetaburet består af kraftig aluminium samt et sæde bestående af grå plastik, hvilket gør denne taburet i stand til at tåle vand fra bruseren. Højden på denne badestol kan ændres alt efter hvilken højde, der passer dig og dit behov. Dette kan gøres ved at justere og forskyde benlængden på badestolens fire ben. For at sikre den justerede højde låses benene automatisk med en kliklås. For at man ikke skal bekymre sig om at glide, eller at der vil være fare for at falde, er benene på denne badestol udrustet med gummifødder, som er skridsikre selv på et glat gulv.

Badestolen findes også i flere størrelser, så den kan passe lige ind i netop din brusekabine. Badestolen findes med en sædebredde på 42 cm med målene 52 x 53 cm eller med en sædebredde på 52 cm med målene 62 x 53 cm. Ud over at være udstyret med et plastiksæde samt gummifødder har denne badestol også to greb, som er på hver side af sædet, hvilket gør det utrolig nemt at holde balancen, når man skal sætte sig, da man har noget at holde på med hænderne. Hvis man ønsker noget at støtte ryggen til, kan man med fordel også tilkøbe et ryglæn, der passer til denne badestol.

Prisen for denne badestol er cirka 900,00 kroner.

[afp id=”109″]

RIDDER A00603101 – Fin badestol til en god pris

RIDDER A00603101

Denne badetaburet fra RIDDER fås i en rigtig fin kvalitet, og den er praktisk at bruge i badet, når nogen, som har svært ved at stå oprejst i badet, skal vaskes. RIDDER A00603101 er en bestseller hos vidaxl.dk, hvor den også ligger som nr. 1 inden for sin kategori. At produktet er en bestseller, har en hel del at sige om produktets kvalitet. Når et produkt sælger godt, betyder det nemlig ofte, at produktet lever op til de forventninger, man har til det. 

Denne badetaburet fra RIDDER er lavet i pulverlakeret aluminiumsstel og polypropylen, hvilket er et ret robust materiale. Dette er altafgørende, da det er vigtigt, at en badestol er stabil og solid at sidde på, da man ellers kan komme til skade, når man bruger den. 

A00603101 er også designet med højdejustering. På denne måde kan du tilpasse badestolen alt efter behov for den bedst mulige badeoplevelse. 

En yderligere smart funktion, som denne badestol er designet med, er skridsikre fødder. Badestolen er udstyret med ekstra store fødder, som skal sikre, at du ikke glider, når du benytter stolen, selvom gulvet er vådt og muligvis glat. 

Alt i alt er denne badestol fra RIDDER designet med sikkerhed og komfort for øje. Dertil kommer, at den fås til en særligt god pris. 

Derfor anbefaler vi denne model:

 • Bestseller og nr. 1 hos vidaxl.dk
 • God pris
 • Pulverlakeret aluminiumsstel
 • Skridsikre fødder
 • Lækkert og minimalistisk design

RIDDER A00603101 vs. markedet

RIDDER A00603101 placerer sig rigtig fint i forhold til det øvrige marked for badestole. Badestolen er lavet i gode materialer, og den har et flot design. Dertil fås den til en rigtig god pris. Denne badestol fra RIDDER er en del billigere end samtlige andre badestole på markedet. 

Prisen for denne badestol er ca. 400 kr.

[afp id=”157″]

RIDDER A0020200 – Foldbart brusesæde i bambus

RIDDER A0020200

Med dette badesæde fra RIDDER er der tale om et luksuriøst produkt i en høj kvalitet. Produktet er en bestseller hos vidaxl.dk, hvilket kan ses som en garant for produktets kvalitet. Derudover ligger RIDDER A0020200 også som nr. 2 hos vidaxl.dk inden for kategorien “Brusebænke og -stole”. Det er altså et produkt, som både købere og eksperter er glade for. 

Dette brusesæde fra RIDDER har et stel, som er lavet i aluminium. Stellet står imod både ridser og rust. Selve sædet er lavet i bambus, hvilket er et enormt lækkert materiale, som giver dette badesæde et særligt luksuriøst udtryk. 

A0020200 er foldbart, hvilket er praktisk, da det så fylder væsentligt mindre, når sædet ikke bruges. Det har en max. vægtkapacitet på 150 kg. Det er derudover designet med afløbshuller, og så er det generelt nemt at holde rent for at sikre en hygiejne i top. 

Når du køber A0020200, fås produktet inkl. skruer og rawplugs til montering af produktet på væggen. En detaljeret brugsvejledning medfølger også. 

Derfor anbefaler vi denne model:

 • Bestseller hos vidaxl
 • Smukt bambussæde
 • Max. vægtkapacitet på 150 kg.
 • Inkl. monteringsmaterialer (skruer og rawplugs) og brugsvejledning
 • Nem at rengøre

RIDDER A0050301 – Billig badestol som er nem at opbevare

RIDDER A0050301

Denne badestol fra RIDDER fås til en god pris, og den er lavet i gode og sikre materialer. Hos vidaxl.dk er denne badetaburet en bestseller, og den ligger også som nr. 3 inden for kategorien. Det er altså et populært produkt, som mange brugere kan lide og har lyst til at købe. Dette siger ofte noget om, at der er tale om et godt produkt, som gør det, som det skal gøre. 

Denne badestol har et stel, som er lavet i rustbestandigt aluminium. Selve sædet er lavet i plastik. For at garantere en høj sikkerhed er badestolen designet med store fødder, som er skridsikre. Der er altså ingen fare for, at man falder eller glider i badet, når man bruger denne stol. 

Denne model fra RIDDER har mange praktiske fordele. For det første er badetaburetten let i vægt. Dette gør, at den er nem at flytte rundt på. A0050301 er også sammenklappeligt – den kan altså foldes sammen, så den fylder stort set ingenting. 

A0050301 er designet med afløbshuller, og den har en maks. vægtkapacitet på 150 kg. Badestolen er også designet med runde kanter.

Derfor anbefaler vi denne model:

 • Bestseller hos vidaxl
 • Store, skridsikre fødder
 • Kan foldes sammen
 • Let i vægt
 • God pris
 • Højdejusterbar

RIDDER A0050301 vs. markedet

RIDDER A0050301 ligger i den lave ende rent prismæssigt i forhold til andre badestole på markedet. Selvom produktet er forholdsvis billigt, er der dog tale om et godt produkt, som lever op til de forventninger, man har til det. Denne badestol er lavet i fine materialer, den er nem at opbevare, og den er sikker at bruge for ældre og syge i badet. 

Prisen for denne badestol er ca. 450 kr.

[afp id=”158″]

Badebænk med blødt sæde – den behagelige badestol

Badebænk med blødt sædeDenne badebænk er også lavet af aluminium og har et blødt sæde, som består af polyuretan skum. Dette gør, at badestolen er meget behagelig og rar at sidde på under brusebadet. Badestolen kan også justeres i højden ved benene, så den kan tilpasses lige netop dig. Højden, den kan justeres til, er mellem 42 cm og 59 cm. Denne badestol er også designet med en “hygiejne udskæring”, som gør vask nemmere under badet. Derudover kan badestolen også vælges i flere størrelser, så den kan passe til din brusekabine. Den findes i to bredder enten i 42 cm eller 47 cm. For også at skridsikre denne badestol, så der ikke er fare for at miste balancen i brusekabinen, er den påført gummifødder, som kan stå fast på et glat gulv. På grund af sædets materiale er denne badestol også nem at rengøre efter bad. Hvis man har brug for ekstra støtte, kan et foret ryglæn af skum, som passer til badestolen, også tilkøbes. Dette ryglæn er meget nemt at sætte på uden brug af værktøj.

Prisen for denne badestol er cirka 850,00 kroner

[afp id=”110″]

Læs også: Rollator test – se de bedste rollatorer til seniorer her

Denne side er anmeldt af: Kasper K. Søndergaard Rating 10/10

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden