Guide til den næste og bedste badestol til brusekabinen

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Klinkerne ude i brusekabinen kan være noget glatte under et dejligt varmt brusebad. Balancen er svær at opretholde, når underlaget under fødderne er vådt og glat. En badestol er i dette tilfælde den rette løsning, da man nemt kan sidde og nyde sit lune og forfriskende bad uden at bekymre sig om at glide og miste balancen. Teksten nedenfor er en nem guide til dig, som giver et godt overblik over de badestole, som klarer sig bedst i test.

Badetaburet, rektangulær – den skridsikre badestol

Badetaburet, rektangulærDenne badetaburet består af kraftig aluminium samt et sæde bestående af grå plastik, hvilket gør denne taburet i stand til at tåle vand fra bruseren. Højden på denne badestol kan ændres alt efter hvilken højde, der passer dig og dit behov. Dette kan gøres ved at justere og forskyde benlængden på badestolens fire ben. For at sikre den justerede højde låses benene automatisk med en kliklås. For at man ikke skal bekymre sig om at glide, eller at der vil være fare for at falde, er benene på denne badestol udrustet med gummifødder, som er skridsikre selv på et glat gulv.

Badestolen findes også i flere størrelser, så den kan passe lige ind i netop din brusekabine. Badestolen findes med en sædebredde på 42 cm med målene 52 x 53 cm eller med en sædebredde på 52 cm med målene 62 x 53 cm. Ud over at være udstyret med et plastiksæde samt gummifødder har denne badestol også to greb, som er på hver side af sædet, hvilket gør det utrolig nemt at holde balancen, når man skal sætte sig, da man har noget at holde på med hænderne. Hvis man ønsker noget at støtte ryggen til, kan man med fordel også tilkøbe et ryglæn, der passer til denne badestol.

Prisen for denne badestol er cirka 900,00 kroner.

Badebænk med blødt sæde – den behagelige badestol

Badebænk med blødt sædeDenne badebænk er også lavet af aluminium og har et blødt sæde, som består af polyuretan skum. Dette gør, at badestolen er meget behagelig og rar at sidde på under brusebadet. Badestolen kan også justeres i højden ved benene, så den kan tilpasses lige netop dig. Højden, den kan justeres til, er mellem 42 cm og 59 cm. Denne badestol er også designet med en “hygiejne udskæring”, som gør vask nemmere under badet. Derudover kan badestolen også vælges i flere størrelser, så den kan passe til din brusekabine. Den findes i to bredder enten i 42 cm eller 47 cm. For også at skridsikre denne badestol, så der ikke er fare for at miste balancen i brusekabinen, er den påført gummifødder, som kan stå fast på et glat gulv. På grund af sædets materiale er denne badestol også nem at rengøre efter bad. Hvis man har brug for ekstra støtte, kan et foret ryglæn af skum, som passer til badestolen, også tilkøbes. Dette ryglæn er meget nemt at sætte på uden brug af værktøj.

Prisen for denne badestol er cirka 850,00 kroner

Læs også: Rollator test – se de bedste rollatorer til seniorer her

Denne side er anmeldt af: Kasper K. Søndergaard Rating 10/10