Test af elcykler til seniorer – find den rette elcykel

Senior cykel

Har du også svært ved at komme op ad den hårde bakke på den gamle cykel? En elcykel er perfekt at investere i, hvis handleturen skal foregå på en både nemmere og hurtigere måde. Med en elcykel kan du få ekstra hjælp, så du ikke skal have ømme ben efter turene på bakkerne. En elcykel er desuden behagelig at have, hvis du trænger til noget let motion, men ikke kan holde til en udfordrende cykeltur på den gamle ude i skuret. Herunder kommer en elcykeltest af hele 19 forskellige elcykler, hvor både en ”bedst til prisen” og ”testvinder” kåres blandt rækken af de interessante elcykler.

Kildemoes City Bosch EL 7g Dame

Denne elektriske cykel fra danske Kildemoes er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen og er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker en god og behagelig cykel, selvom alderen har nået et vidst punkt. Cyklen har fokus på enkelthed og en simpel betjening, og modellen er ligeledes ufattelig rar at cykle på grundet dens oprejste kørestilling. Derudover er den nem at stige af og på, hvilket gør, at du let kan holde mange stops undervejs på den nydelige forårstur.

Pris: 13.999 kr. hos cykelexperten.dk

Mustang elcykel

Mustang elcyklen byder på 7 indvendige Shimano Nexus-gear i en høj kvalitet. E-biken har desuden hele seks hastigheder samt en gå funktion, som gør det let at trække cyklen ind i indkørslen, uden at du behøver at blive forpustet. E-cyklen fra Mustang har ligeledes en kraftig motor og et stærkt batteri, så du kan køre op til 40-50 km pr. opladning. Motoren slår desuden automatisk fra, når din fart kommer til at overstige de 25 km/t, som er det danske lovkrav.

Pris: 7.999 kr. hos coop.dk

Mustang Excellence-elcykel Dame

Ønsker du en elegant, men samtidig effektiv elcykel, er Mustang Excellence e-biken lige noget for dig. Med denne elektriske cykel kan du vise en flot cykel frem for veninderne i byen. Den smarte cykel er praktisk samt yderst komfortabel, så du får lyst til at cykle en omvej på vej hjem fra handleturen. E-biken kan køre op til 40-50 km pr. opladning og har en kraftig motor, der er udstyret med den nyeste teknologi. Batteriet er desuden integreret i stellet og har den samme farve som resten af cyklen, så du ikke skal tænke på et klodset udseende som ved andre e-cykler. Som prikken over i’et er cyklen udstyret med en flot cykelkurv, der gør det let at fragte indkøbsposerne hjem.

Pris: 14.499 kr. hos coop.dk

Sinus Tria 8-elcykel herre

Med denne elcykel får du både fremragende komfort, et elegant design samt et elsystem af højeste kvalitet. Alle disse egenskaber giver dig en yderst pålidelig ebike, som giver dig lyst til en længere tur, end den du havde planlagt. Den smarte cykel er et fremragende alternativ til bilen eller den offentlige transport. Elcyklens Bosch Active Line-elsystem er ligeledes et af markedets mest gennemtestede og pålidelige elsystemer, så du trygt kan cykle afsted på denne cykel af det tyske high-end brand, Sinus.

Pris: 14.499 kr. hos cykelpartner.dk

Sinus Tria N7-elcykel dame

Hvis herren skal have en cykel fra Sinus, skal damen med garanti også! Denne Sinus-elcykelmodel byder på komfortable og brugervenlige egenskaber såsom syv indvendige gear og fodbremse, som vil give dig en ekstra tryghed ude på vejene. Cyklens batteri er ligeledes placeret lodret over motoren, som er med til at sænke tyngdepunktet, og som derfor vil give en bedre balance på cyklen.

Pris: 14.999 kr. hos cykelpartner.dk

Sinus Tria 8-elcykel dame

Vil du hellere have den samme model, som din mand har investeret i, kan du også let få fat i Sinius Tria 8-elcyklen. Hermed får du en høj kvalitet, som du vil holde af i mange år. Elcyklens batteri er desuden flyttet fra bagagebæreret til sadelrøret, hvilket sikrer en mere komfortabel og solid cykeltur. Cyklen byder ligeledes på gode komponenter og er tit din cykelsmeds favoritcykel, idet den ikke kræver den store vedligeholdelse.

Pris: 14.999 kr.

Kalkhoff Agattu Move B7R Dame 2018

Med denne splinternye Kalkhoff Agattu-elcykel fra 2018, får du køreegenskaber som en almindelig cykel, men med masser af god hjælp på cykelturene. E-biken har 7 indvendige gear, kaliberbremser for/bag og en fodbremse. Derudover byder cyklen blandt andet på en bagagebærer, pumpe og støtteben. Affjedringen i saddelpind og forgaffel garanterer ligeledes, at du får den mest behagelige tur, så du også har kræfter til andre gøremål, når du er vendt hjem fra den skønne cykeltur. Selvom prisen er væsentlig dyrere end artiklens andre elcykler, er pengene godt givet ud grundet det komfortable design.

Pris: 18.999 kr. hos cykelexperten.dk

Gazelle Balance C7 HFP Unisex 2018

Ønsker du en cykel, der er yderst behagelig at stige af og på, skal du kigge nærmere på denne elcykel fra Hollands førende cykelmærke, Gazelle. Cyklen holder, hvad den lover ud fra titlen – du får altid masser af balance, når du vælger denne cykel. Takket være den smarte cykels patentbeskyttede konstruktion, er cyklen nemlig ekstremt nem at stige af og på, og du vil altid have let ved at hvile begge dine fødder på jorden. Modellen er desuden kåret til Hollands sikreste elcykel, så du ikke skal være utryg ved at færdes ude i byens gadebillede.

Pris: 12.999 kr. hos cykelexperten.dk

Kalkhoff Pro Connect Herre

Har du lyst til masser af kraft og styre, hvad din nye elcykel angår, er det med at undersøge Pro Connect-e-biken fra det tyske mærke Kalkhoff. Elcyklen har et elegant design samt flotte farver, så du kan være yderst stolt over at vise den frem for familien og vennerne. Derudover har cyklen et udvendigt gearsystem med hele ni gear, kraftige bremser og et lynhurtigt assist mode, som sikrer, at du får den kraft, som du har brug for, på de mere udfordrende cykelture. Når du vælger denne cykel, får du desuden blandt andet støtteben, bagagebærer og lygter med i prisen.

Pris: 17.499 kr. hos cykelexperten.dk

Kalkhoff AGATTU Dame i7R HS 2017 – TESTVINDER

Med denne e-cykel fra Kalkhoff kan du suse hurtigt afsted ude på cykelstierne. Den elektriske cykel har et flot design og en høj kvalitet, så du får masser ud af pengene. Derudover byder den på affjedring i saddelpind og forgaffel, så du kan få en dejligt komfortabel cykeltur. Elcyklen har 8 indvendige gear, v-bremser, bagagebærer samt andre gode fordele, som du hurtigt vil komme til at holde af. Alle cyklens gode og smarte egenskaber, inklusive dens komfortable og flotte design gør ligeledes, at elcyklen kåres til guidens testvinder blandt de mange elcykler.

Pris: 15.999 kr. hos cykelexperten.dk

Mustang Emotion-elcykel herre

Denne elcykel byder på et ekstrastærkt Panasonic-batteri, der lover op til 50 km pr. opladning. Derudover byder Mustang Emotion-elcyklen på syv gode gear, inklusive den smarte gå-funktion, så du får let ved at trække cyklen ind på plads i garagen eller skuret. Cyklens batteri er desuden integreret, hvilket gør e-biken endnu mere stilren og let i udtrykket. Som et plus får du med denne cykel punkteringsbeskyttede dæk, som sikrer en nem vedligeholdelse.

Pris: 8.499 kr. hos coop.dk

Cube Cross Hybrid Pro Allroad-elcykel herre

Elcyklen fra kvalitetsmærket Cube er en fantastisk hybridelcykel, som kombinerer hele ni gear med en kraftig Bosch-motor. Cyklens Suntour-affjedring sikrer en god stabilitet samt en høj komfort, og et ujævnt terræn bliver dermed ingen udfordring på denne smarte cykel. Hvis du investerer i denne cykel, kan du ligeledes altid slå elmotoren fra, hvis du ønsker at træne benene en smule på cykelturen hen til brugsen.

Pris: 13.999 kr. hos cykelpartner.dk

Kildemoes E-Going Qharma-elcykel herre

Kildemoes E-Going Qharma-herreelcyklen byder på et klassisk herredesign med en flot bagagebærer integreret i stel og lad foran. Derudover har denne elcykel sin stærke motor placeret i centeret, og batteriet bagerst. Du kan ligeledes følge med i cyklens mange interessante funktioner på det flotte LCD-display. Som prikken over i’et får du fem gode hjælpeniveauer, inklusive den smarte gå-assistance, når du for eksempel har behov for at trække cyklen op fra husets kælder.

Pris: 14.999 kr. hos cykelexperten.dk

Kildemoes E-Going Qharma-elcykel dame

Denne elcykel har de samme gode egenskaber som herrecykelmodellen, men med et smart design som et ekstra plus. Et flot trælad samt smarte, lilla, indfarvede detaljer skaber et flot design, som du med garanti vil få lyst til at vise stolt frem over for familien og vennerne. Cyklen er spækket med godt udstyr, såsom en lås, kurv og automatiske for- og baglygter. E-biken har ligeledes behagelige, brede dæk, og du kan justere frempinden på styret, så cyklen kommer til at passe perfekt til dig. Derudover holder styrlåsen forhjulet i en fast position ved parkering, så du ikke risikerer, at cyklen vælter under handleturen.

Pris: 13.999 kr. hos cykelexperten.dk

Kildemoes E-Going Logic-elcykel herre

Med Kildemoes E-Going Logic-herreelcyklen får du en god og stærk motor, der er placeret i cyklens center. Cyklens fantastiske kraftige batteri er desuden monteret på underrøret, og du kan cykle op til 145 km med dette fantastiske batteri. Derudover kan du følge med i cyklens smarte funktioner på det flotte LCD-display. Cyklens fem hjælpeniveauer sikrer desuden en god og komfortabel cykel og med gå-assistancen får du den rette hjælp til at trække cyklen op ad din bys stejle vejle.

Pris: 18.799 kr. hos cykelexperten.dk

Mustang Adventure-elcykel herre

Med Mustang Adventure-herreelcyklen får du en e-bike med et stærkt batteri integreret i stellet samt et smart LCD-display, der viser din hastighed. Cyklens kraftige motor gør cykelturen til en leg, og du kan høre helt op til 50 km pr. opladning. Cyklens design er både enkelt og sporty, så du med garanti ikke vil blive drillet af børnebørnene med denne smarte elektriske cykel. Cyklens lette aluminiumsstel, bløde sadel og gode ergonomiske greb sikrer samtidig den mest optimale komfort. Hermed vil du hurtigt få lyst til at cykle nogle længere ture på din nye elcykel. Som prikken over i’et har elcyklen et godt bagagebærer i aluminium, der holder styr på diverse tasker og poser.

Pris: 9.999 kr. hos coop.dk

Mustang Devotion-elcykel – BEDST TIL PRISEN

Mustang Devotion-elcyklen er perfekt på strækninger mellem 5-30 km, så der bare er mulighed for de korte handleture samt nogle skønne sommercykelture ude i den smukke danske natur. Denne elcykel har både et smart design og et stærkt batteri – en god kombination, når det gælder det brede udvalg af elcykler. Denne elcykels motor slår ligeledes fra, hvis du cykler over 25 km/t, eller når du holder op med at bruge cyklens pedaler. Elcyklen er desuden udstyret med blandt andet en antirustkæde og punkteringshæmmende dæk, så du ikke risikerer at skulle hen til cykelsmeden med det samme. Elcyklen kåres til guidens ”bedst til prisen”, eftersom du får ganske meget ud af at spendere dine penge på denne cykel med en lang liste af gode egenskaber samt et flot design.

Pris: 10.899 kr. hos coop.dk

Kalkhoff Image XXL B8R-elcykel dame

Denne elcykel har en pris, som du måske ikke ligefrem vil holde af med det samme, men samtidig vil du forstå, når du får cyklens fantastiske egenskaber at vide. Den smarte elcykel har en lav indstigning, som sikrer, at du let og elegant kan komme op på cyklen. Derudover har den et utrolig flot design, Shimano-gear og en stærk og kraftig Bosch Active Plus Cruise-motor. Motoren er ligeledes støjsvag, så du ikke behøver at skabe stor opmærksomhed blandt cykelstiens andre cyklister. Affjedringen i forgaflen og sadlen sikrer desuden en stor komfort.

Pris: 24.999 kr. hos cykelexperten.dk

Kalkhoff Image Move i8R Dame 2018

Denne dameelcykel har en lavindstigning samt et flot design og er samtidig billigere end den forrige nævnte Kalkhoff-elbike. Den smarte cykel har hele 8 Shimano-gear samt den gennemtestede Impulse Evo RS-motor. Cyklen emmer af et harmonisk design og byder desuden på kraftige skivebremser for og bag på og en affjedring i forgaffel og saddel, som gør, at du med garanti kan nyde din skønne cykeltur i det skønne landskab. Elcyklen er ligeledes godt udstyret med blandt andet støtteben, lygter og bagagebærer.

Pris: 20.999 kr. hos cykelexperten.dk