De bedste cirkulationstrænere i test

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Dårlig blodcirkulation er blevet en form for epidemi i Danmark, og derfor er det også vigtigt at holde gang i kroppen ved hjælp af forskellige hjælpemidler. En cirkulationstræner sender elektriske impulser gennem kroppen, og hjælper derved blodcirkulationen en hel del. Her finder du en cirkulationstrænere bedst i test i form af en oversigt over diverse test.

Circulator – til blodcirkulationen i fødder og ben

Maxmedix CirculatorDette produkt i cirkulationstræner test guiden gør brug af den såkaldte EXOpulse-teknologi, der går ud på, at der bliver sendt en mild elektronisk impuls gennem fødder for at afslappe musklerne og forbedre blodomløbet.

Apparatet vejer kun 2 kg og er derfor nemt at transportere med dig, uanset hvor du skal hen. Det er endda muligt at tage den med på ferie, så du kan opretholde din rutine, selvom du ikke er hjemme.

For at gøre det nemmere for dig, medfølger der en fjernbetjening, du kan bruge til at styre indstillingerne med, så du ikke behøver at gøre noget, mens du bruger den.

Detaljer:

 • Lækker fodmassage, der hjælper blodcirkulationen
 • Fjernbetjening medfølger
 • Benytter EXOpulse-teknologi
 • Skal bruges dagligt i 30 minutter

Digital pedaltræner med omdrejningstæller  – til arme og ben

Digital pedaltræner med omdrejningstællerHvis du ønsker et apparat, der fungerer en smule som en træningscykel, er dette et rigtig godt produkt. Derfor er den også i cirkulationstræner bedst i test oversigten. Når du bruger denne pedaltræner, kan du blandt andet holde øje med antal omdrejninger i minuttet og tiden, du har benyttet maskinen i. Du kan selv bestemme modstanden, du ønsker, og derfor passer den også godt til dig, der ønsker at bygge dine kræfter en smule op, samtidig med at du forbedrer din blodcirkulation.

Grundet pedaltrænerens smarte design, kan du også bruge den til at træne dine arme op på samme måde, som du ville gøre med benene. Det er også en vigtig ting at gøre, da blodcirkulationen helst skulle fungere optimalt gennem hele kroppen, og ikke blot i benene. Det er endnu en grund til, at denne cirkulationstræner er bedst i test.

Detaljer:

 • Let vægt – 2,5 kg
 • Kan bruges til ben såvel som arme
 • Viser dig diverse oplysninger på displayet

Fingertræner – perfekt til optræning af fingerkræfter

FingertrænerHer er et billigt, lille produkt, der også er en cirkulationstræner, der er bedst i test. Du kan bruge den til at styrke musklerne i hånden og fingrene, og derfor findes der også tre forskellige sværhedsgrader af denne fikse lille fingertræner. Den lyserøde er let, den orange er middelsvær, og den blå er svær. Du kan altså vælge at købe en, to eller tre af disse sværhedsgrader og arbejde dig op til den blå, hvis du ikke har de stærkeste muskler i hænderne i forvejen.

Du benytter fingertræneren på den måde, at du skiftevis trykker fingrene hårdt sammen og derefter spreder dem igen. Grundet hårdheden i gummien, vil du opleve modstand, der hjælper dig med at træne dine fingermuskler effektivt op.

Detaljer:

 • Billig
 • Tre sværhedsgrader
 • Opbygger muskelstyrke i hænderne
 • Formet som en lille stjerne

Se også Her er de 3 bedste cirkulationstrænere på markedet skrevet af trainsmarter.dk.

Denne side er anmeldt af: Rosa J. Poulsen Rating 10/10