Elektrisk fodfil – bedst i test

Vi bruger vores fødder hele tiden og de må finde sig i meget. De kan ende med at blive ømme, tørre el.lign. Derfor er det rart en gang imellem at pleje sine fødder lidt, så de kommer til at føles lækre igen. Hvis du døjer med sådan noget som hård hud på fødderne, kan en fodfil hjælpe. Som seniorer vil det være en fordel med en elektrisk fodfil, da det kræver færre kræfter. 

Vi har samlet et overblik over fodfile, der klarer sig godt i en elektrisk fodfil test. Så bliv klogere på hvilken du skal vælge herunder.

Scholl Diamond Velvet Smooth Elektrisk Fodfil – fodfil med flere funktioner 

Den elektriske fodfil fra Scholl er designet med slibende diamantkrystaller, der sørger for at fjerne hård hud fra dine fødder, så de kan blive bløde og lækre. Fodfilens hoved holder til cirka 12 behandlinger og kan derefter skiftes ud med et nyt. Dette sikrer, at du hver gang får et optimalt resultat. 

Den elektriske fodfil fra Scholl har et håndtag, der er ergonomisk designet, så det ligger godt i hånden, hvilket gør fodfilen nemt at bruge. 

Du kan være sikker på ikke at skade din hud med denne fil, da den er udstyret med sikkerhedsstop. Det vil sige, at produktet automatisk stopper, hvis du kommer til at trykke for hårdt mod din hud. 

[afp id=”90″]

Remington Roterende fodfil, CR4000 REVEAL – effektiv og flot design

Hvis du leder efter en fodfil, der virker optimalt og kan give dig glatte fødder, men som samtidig pynter i badeværelsesskuffen, skal du vælge fodfilen fra Remington. Den har et lækkert og tidsløst design, der vil passer ind på ethvert badeværelse. 

Fodfilen kommer med to forskellige rullehoveder, så du kan skifte det ud, alt afhængig af hvor meget dine fødder trænger til at blive plejet. Det ene rullehoved er nemlig lidt grovere end det andet. 

Med denne fodfil kan du være sikker på at få nogle bløde fødder, som føles lækre og velplejede. 

[afp id=”91″]

Phillips Elektrisk fodfil BCR430/00 – brug din fodfil i badet 

Phillips fodfil er for dig, der ønsker en praktisk, men effektiv fodfil. Du kan nemlig bruge denne fodfil i vand, så du hurtigt og nemt kan pleje dine fødder, imens du er i bad. Dens slanke design gør desuden, at den er nem at styre og betjene. 

Du kan være sikker på altid at få en effektiv fodbehandling med denne fodfil, da den har forskellige hastighedsindstillinger. Du kan altså tilpasse hastigheden til dine behov. Nogle dage trænger dine fødder til mere pleje end andre dage, og derfor er dette en smart funktion.

[afp id=”92″]

Hvorfor skal du have en elektrisk fodfil?

Det er rart at have en elektrisk fodfil, for hvem kan ikke lide at have bløde fødder. Efter en lang dag kan det være virkelig rart med noget selvforkælelse, og her er fodpleje helt oplagt. Du bruger dine fødder så meget på en hel dag, så det er kun dejligt, hvis de får noget ekstra opmærksomhed og pleje en gang imellem. 

Læs også: Bedst i test – Find det rette fodmassageapparat.

Læs også Sommarens succé: Pedi Advanced elektrisk fotfil från Philips udgivet af Daisybeauty.com.

Denne side er anmeldt af: Frederikke Toft Rating 5/5

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden