Bedst i test – Find det rette fodmassageapparat

Hvis du har tendens til at få ondt i fødderne til slut på dagen, vil det være helt oplagt med et fodmassageapparat. Et fodmassageapparat kan nemlig gøre, at du kan komme lettere igennem dagen, hvis du oplever ømhed i dine fødder. Samtidig kan du også bruge det, hvis du blot trænger til noget selvforkælelse. 

Vi har samlet en række produkter, der klarer sig bedst i test. Alle produkterne kan findes online – se mere herunder.

Shiatsu Air Elite – Som professionel fodmassage

Shiatsu Air EliteDette Shiatsu Air Elite fodmassageapparat fra HoMedics er til dig, der ønsker en dyb og komplet fodmassage som var den udført hos professionelle fodmassageterapeuter. Det er et populært produkt på websitet Gucca.dk, og du får her fuld valuta for pengene med dette fodmassageapparat, der giver milde og rytmiske tryk samt en beroligende varme til dine massagetrængende og trætte fødder. Det kan bruges af hele familien og har tre forskellige indstillinger, hvor du kan vælge mellem lav, mellem eller høj intensitet for fodmassagen. Her får du altså et fodmassageapparat, som du kan indstille lige efter dit og familiens aktuelle behov for forkælelse af både små og store fødder.  

Om Shiatsu Air Elite

Dette fodmassageapparat er til dig, der ønsker en dybdegående fodmassage, hvor du både får masseret hele underfoden fra tæerne til hælen og ydermere får massage ovenpå fødderne. Hermed får både svangen og sålen en grundig massagetur, der giver dig en komplet velværefølelse under behandlingen og fornyet energi til dine fødder efterfølgende. Dette skønne fodmassageapparat har indstillinger, som du kan brugertilpasse og dermed få den massage, du netop har behovet for. Det er meget individuelt, hvor intense tryk, man kan lide at få, når det handler om massage. Nogle ønsker kraftige tryk, mens andre foretrækker mere blide tryk. Behovet for forskellige intensitet kan også opstå, alt efter om man har spændinger eller ej. Med dette fodmassageapparat kan du nemt indstille det til enten lav, mellem eller høj intensitet, alt afhængigt af dit konkrete behov. Disse indstillinger gør, at du altid er sikret den bedste fodmassage tilpasset dine fødders behov. Dine fødder får også dejlig varme tilført under fodmassagen, der virker beroligende på både fødderne, resten af kroppen og sindet. Selve fodmassageapparatet fungerer teknisk ved, at dine fødder får nogle milde og rytmiske tryk både på under – og overside af fødderne på svangen og på sålen. Dette apparat er især ideelt til over anstrengte fødder, der har brug for en massage, der er beroligende overfor din svang og sål. 

Derfor anbefaler vi denne model

 • Fodmassage som er i professionel stil  
 • Fodmassage, der virker i dybden 
 • 3 forskellige indstillinger i intensitet 
 • Giver milde og rytmiske tryk 
 • Giver beroligende varme

Shiatsu Air Elite vs. Markedet

Dette Shiatsu Air Elite fodmassageapparat adskiller sig fra andre lignende modeller på markedet ved at give fodmassage via milde og rytmiske tryk, der ligner en professionel behandling. Det er prismæssigt i en lidt dyrere kategori, men det kan vise sig at være en prisvenlig investering i længden, fordi du sparer alle de behandlinger, du ellers ville være gået til hos en professionel fodmassageterapeut. 

Specifikationer:

 • Sikrer fodmassage i professionel stil
 • Dybdegående massage
 • Variabel luftkompression bruger mild, rytmisk tryk
 • Beroligende varme
 • Lav, mellem og høj intensitet sikrer den perfekte massage
 • Ikke egnet til personer med sukkersyge

[afp id=”156″]

Beurer FM60 Fodmassage apparat – shiatsu massage 

Hvis du er ude efter et apparat, hvor du kan være sikker på at få en intensiv og lækker massage hver gang, skal du vælge denne model. Dette apparat er perfekt for dig, der ofte døjer med ømhed i fødderne. Dette fodmassageapparat er udstyret med 18 massagehoveder, der kan indstilles til to hastigheder. Du kan altså tilpasse apparatets hastighed til dine behov. 

Produktet giver desuden mulighed for infrarød varme, hvilket gør, at massagen kun bliver endnu mere effektiv. Varmen gør også, at massagen kommer til at virke mere afslappende og behagelig. 

Apparatet er praktisk og smart i den forstand, at det rigtig nemt kan tages frem og pakkes væk igen. 

[afp id=”128″]

Beurer FB50 Luksus Fodspa – til dig der elsker selvforkælelse

Denne model er for dig, der er ude efter en fodmassage mod ømhed, men som også i særligt stor grad ønsker en følelse af selvforkælelse og spa. Denne Luksus Fodspa kan benyttes både med og uden vand. Den har desuden tre forskellige funktioner, der gør det muligt for dig at variere typen af massage. Du kan vælge imellem henholdsvis vibrationsmassage, boblemassage og varmebehandling med infrarødt lys. 

Vandet i fodspaen kan indstilles alt efter dit behov. Der er indbygget både magneter og massageruller, som er med til at give dig en behagelig zoneterapi. Apparatet har dertil også en pedicure-funktion, der gør dine fødder lækre og bløde. 

Temperatur og timer kan altid aflæses på det store LED display, der er i midten af apparatet. Dette gør produktet brugervenligt og nemt at bruge. 

[afp id=”95″]

Beurer FWM50 Elektrisk fodvarmer med blødt foer og massage 

Fodvarmeren fra Beurer giver dig en let massage, men kan samtidig varme dine fødder. Den er perfekt, hvis du har tendens til at sidde og fryse på fødderne om aftenen. Apparatet er designet således, at den kan give dig massage og varme på samme tid, men du kan også sagtens vælge én tid ad gangen. 

Det er en god løsning for dig, der ønsker et apparat, der er nemt og enkelt at gå til. 

[afp id=”66″]

Innovagoods Wellness Relax – Beroligende wellness for fødderne

Innovagoods Wellness RelaxDette fodmassageapparat Wellness Relax fra Innovagoods er et meget prisvenligt fodmassageapparat, der er meget populært på websiden Gucca.dk. Det har et bamseagtigt udseende, idet selve fodmassageapparatet er pakket ind i det blødeste materiale af plysstof. Dette look kan i sig selv have en beroligende wellness effekt på sindet, når man sidder og kigger på sine fødder i gang med en afslappende fodmassage. Det er især til dig, der ønsker et budgetvenligt fodmassageapparat, der giver en afslappende og velgørende fodmassage, rigelig med varme til fødderne og passer til både små og store fødder. 

Om Innovagoods Wellness Relax

Dette dejlige fodmassageapparat fra Innovagoods har en skridsikker base, der gør, at fodmassageapparatet ikke glider nogle steder, når det står på gulvet. Dette bevirker, at du kan sidde i ro og mag med det, uden at det flytter på sig. Udenpå er det beklædt med det varmeste og blødeste plysstof, der giver et behageligt og afslappet look og en varm følelse af velvære til fødderne indvendigt. Det føles næsten som at stikke sine fødder ned i et omsorgsfuldt, blødt og varmt bamsefutteral. Når fødderne er vel placeret i fodmassageapparatet, kan du trykke start på siden af apparatet og dermed nyde den afslappende og velværende fodmassage. Fodmassageapparatet kræver batterier for at fungere og disse skal købes i typen 2 gange AA, eftersom de ikke er inkluderet i prisen. Når du placerer fødderne i fodmassageapparatet kan du mærke, at det indvendigt består af svampe, der er ideelle til fødderne i forbindelse med massagen. Dette massageapparat kan bruges af alle, der ønsker en velgørende fodmassage, også uanset føddernes størrelse. Det måler nemlig 30 cm. gange 7 cm. gange 30 cm. hvilket skulle være rigeligt til selv de største massagetrængende fødder. 

Derfor anbefaler vi denne model

 • Budgetvenlig 
 • Populær på websitet Gucca.dk
 • Behøver kun 2 AA batterier i drift 
 • Giver behagelig fodmassage
 • Skridsikkert underlag

Innovagoods Wellness Relax vs. Markedet

Dette fodmassageapparat adskiller sig fra andre fodmassageapparater ved at være yderst budgetvenligt i pris. Derudover har det et blødt look med sit plysstof på ydersiden samt et skridsikkert underlag, der får det til at stå ordentligt fast under fodmassagen. Det kræver kun to AA batterier i drift, hvilket gør, at du slipper for at sætte det i en stikkontakt og dermed bruge strøm. Dette gør dette fodmassageapparat pengebesparende, fordi du sparer på hjemmets strømregning. På grund af fodmassageapparatets mål på 30 cm. i længden, kan alle i familien bruge det, når der er trætte og massagetrængende fødder på dagens program.  

Specifikationer:

 • Tænd/slukknap
 • Skridsikker base
 • Svamp indvendig
 • Aftagelig plysbeholder (enormt blødt stof)
 • Ca. bredde af hvert rum: 15 cm
 • Kræver batterier (2 x AA, ikke inkluderet)
 • Ca. mål: 30 x 7 x 30 cm

Innovagoods p508944 – Behagelig fodmassage

Innovagoods p508944Fodmassageapparatet fra Innovagoods i farven pink er et skønt fodmassageapparat til dig, der ønsker en behagelig fodmassage til en budgetvenlig pris. Det er et yderst populært produkt på websitet Gucca.dk, og det har et nærmest humoristisk udseende, hvor tankerne ledes hen på The Muppet Show med alle plysbamserne. Fodmassageapparatet er nemlig pakket ind i det blødeste, pink plysstof, der giver en varm og behagelig oplevelse, når du får masseret de trætte og massagetrængende fødder. 

Om Innovagoods p508944

Dette fodmassageapparat Wellness Relax fra Innovagoods er et meget prisvenligt fodmassageapparat, der er meget populært på websiden Gucca.dk. Det har et bamseagtigt udseende, idet selve fodmassageapparatet er pakket ind i det blødeste materiale af plysstof. Hvis du har børn i hjemmet, har dette fodmassageapparat en smart feature ved at have en skridsikker base. Dette sikrer, at fodmassageapparatet står fast, når du bruger det. Hvis du er til humoristisk boligindretning vil dette fodmassageapparat især tiltale dig, hvor dets pink beklædning i superblødt plysstof vil udsende bløde, rare og sjove vibrationer til hjemmets indretning og stemning. Dette betræk giver samtidig dine fødder en dejlig varme indvendigt. Dette massageapparat til fødderne er super nemt at betjene. Det gøres blot via et enkelt tryk på siden, og så går fodmassagen i gang. Fodmassageapparatet er strømbesparende, fordi det kører på batterier. Da de ikke er inkluderet i prisen, skal du købe disse i typen 2 gange AA inden brug. Dette fodmassageapparat kan bruges af hele familien, og især af dem, der gerne vil have en velgørende og afslappende fodmassage, uanset føddernes størrelse. Det måler 30 cm. gange 7 cm. gange 30 cm. hvilket gør, at det passer til både små og store massagetrængende fødder. 

Derfor anbefaler vi denne model

 • Populær på websitet Gucca.dk 
 • Budgetvenlig 
 • Behøver kun 2 AA batterier i drift 
 • Giver behagelig fodmassage
 • Skridsikkert underlag

Innovagoods p508944 vs. markedet

Dette fodmassageapparat adskiller sig fra andre fodmassageapparater ved at have et super blødt plysstof på ydersiden, hvilket giver varme til fødderne og et sjovt look i hjemmet. Hvis du ønsker et budgetvenligt fodmassageapparat er dette lige noget for dig. Det sikrer en stor stabilitet via sit skridsikre underlag, der bevirker, at du kan slappe maksimalt af i kroppen under brugen. Modsat lignende modeller på markedet, der har en ledning og forbruger en del strøm, er dette fodmassageapparat penge – og strømbesparende, fordi det kun kører på to AA batterier. Dette batteridrevne fodmassageapparat er dermed også mere fleksibelt at bruge, fordi du også kan bruge det udenfor, for eksempel i sommerhuset.  Fodmassageapparatets mål på 30 cm. i længden gør, at alle i familien har mulighed for at bruge det til jeres trætte og massagetrængende fødder.   

Specifikationer:

 • Tænd/slukknap
 • Skridsikker base
 • Svamp indvendig
 • Aftagelig plysbeholder (enormt blødt stof)
 • Ca. bredde af hvert rum: 15 cm
 • Kræver batterier (2 x AA, ikke inkluderet)
 • Ca. mål: 30 x 7 x 30 cm

Fodrulle med massagebolde 

Hvis du leder efter en enkel løsning, der hverken kræver strøm, vand el.lign., skal du prøve en fodrulle med massagebolde. Den fungerer så simpelt, at den er udstyret med to massagebolde, som du kører fødderne frem og tilbage på for at aktivere blodomløbet. 

Du kan altså sidde i din sofa eller på en stol og massere dine egne fødder med fodrullen. Fodrullen er udstyret med to gummilister, der gør, at den står fast på gulvet. 

Læs også: Rollator test – se de bedste rollatorer til seniorer her

Læs også: Elektrisk fodfil – bedst i test.

Se vores artikel om: Stor varmetæppe test – se vinderne her.

Se også Doktorfisk baner vejen for god fodmassage skrevet af SN.dk.

Se vores artikel om: Testvindende varmepuder til dit behov

Læs også vores artikel om: Find de bedste massageredskaber på markedet med denne testoversigt

Læs også: Find de bedste massageapparater til nakken med denne testoversigt

Denne side er anmeldt af: Victoria Andersen Rating 5/5

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden