Stor varmetæppe test – se vinderne her

Som man bliver ældre, oplever mange, at kroppen ikke har den samme bevægelighed som tidligere. Leddene bliver stive og måske også lidt ømme, men heldigvis er der hjælp at hente. Varme er nemlig godt for blodstrømningen og kan øge smidigheden i kroppen, og hvilken nemmere måde at få bevægeligheden igen end med et varmetæppe. Det kan dog som forbruger være svært at finde hoved og hale i de mange muligheder. Heldigvis har vi samlet en oversigt over de varmetæpper, der klarer sig bedst i test, så du kan få et overblik.

Beurer UB53 – Blødt og lækkert varmetæppe

Dette varmetæppe måler 80×150 cm. og er alt, du kunne ønske dig af en sengevarmer. Det består af de bløde, åndbare materialer teddy og fleece, som gør tæppet lækkert og behageligt at anvende. Betrækket er dog ikke kun behageligt mod huden, det er også praktisk. Det kan nemlig tages af og maskinvaskes. Derudover lever varmetæppets materialer op til Øko-Tex 100 standarden. 


Nogle undlader at købe et varmetæppe til sengen, fordi de frygter at få det for varmt i løbet af natten. Det skal du dog ikke være bekymret for med denne sengevarmer. Den er nemlig elektronisk varmestyret, så den automatisk skruer ned for varmen i løbet af natten. Det kommer også med Beurer Safety System, som sørger for at slukke for varmen efter 12 timer, hvis du selv skulle glemme det. Tæppet er derfor sikkert at bruge for alle. Skulle du vågne i løbet af natten, kan du hurtigt se, hvilket varmeniveau dit tæppe er indstillet til på det lille oplyste display.  

Fordele ved varmetæppet:

 • Indstillelig temperatur (4 niveauer)
 • Lever op til Øko-Tex standarden
 • Beurer Safety System gør tæppet sikkert at bruge
 • Kan maskinvaskes ved 30 grader  

Beurer UB53 varmetæppe er et godt valg til dig, der savner lidt varme om natten. 

[afp id=”63″]

Beurer HD100 – Ekstra stort varmetæppe 

Dette ekstra store varmetæppe måler 200×150 cm. og kan derfor nemt bruges af to personer på samme tid. Det fås dog også i en mindre model, Beurer HD90, på 180×130 cm. Når man står med denne plaid i hænderne, er det ikke svært at forstå, hvorfor den rangerer så højt i varmetæppetests. Tæppet er fremstillet af Øko-Tex fleece, som er et luksuriøst og skånsomt materiale, der føles dejligt mod huden. Det er nemt at holde dit Beurer HD100 varmetæppe rent, da betrækket kan tages af og vaskes i maskinen.

Tæppet opnår hurtigt den ønskede temperatur og har seks forskellige varmeindstillinger, så det kan indstilles til lige netop den perfekte temperatur for dig. Med dette varmetæppe er der ingen grund til at være bekymret for overophedning. Det kommer nemlig, ligesom UB53, med Beurer Safety System. Det avancerede system slukker for varmen efter 3 timers brug, så skulle du selv glemme at slukke for tæppet, er ingen skade sket.   

Fordele ved varmetæppet:

 • Fremstillet i luksuriøst Øko-Tex fleece
 • 6 varmeindstillinger 
 • Beurer Safety System sikrer automatisk sluk
 • Betrækket kan maskinvaskes ved 30 grader
 • Ekstra stort – kan dække 2 mennesker     

Beurer HD100 er det perfekte varmetæppe til dem, der ønsker et varmetæppe, der kan deles, men som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

[afp id=”64″]

Beurer TS19 – Praktisk og billigt varmetæppe

Som det fremgår af listen indtil videre, så laver Beurer nogle helt fantastiske varmetæpper, og TS19 er ingen undtagelse. Denne sengevarmer er lidt billigere end de foregående muligheder men har stadig den høje Beurer kvalitet. Varmetæppet måler 130×75 cm. og har lækker, blød fleece på begge sider. Ligesom de to foregående kan dette tæppe også nemt og hurtigt rengøres i vaskemaskinen.

De 3 temperaturindstillinger gør det nemt at kontrollere varmen, så du kan få lige netop den temperatur, du ønsker. Sikkerheden er naturligvis også i top med Beurer Safety System, som automatisk slukker for varmen. 

Fordele ved varmetæppet:

 • Beuer Safety System slukker automatisk
 • Beklædt med lækker fleece på begge sider 
 • Indstillelig temperatur (3 niveauer)
 • Kan maskinvaskes på 30 grader

Beurer TS19 er suverænt, hvis du leder efter et kvalitetsvarmetæppe til en billig pris.

[afp id=”65″]

Beurer FWM50 – Varme og massage i én

Denne fodvarmer er for alle. Om du leder efter noget, der kan øge din blodtilførsel i fødderne, eller bare er livsnyder, så er den noget for dig. Fodvarmeren måler 32x31x15 cm. og er beklædt med et lækkert materiale, som kan give enhver lyst til at stikke fødderne deri. Indvendigt er den foret med et blødt teddy materiale, som fuldender oplevelsen. Man kunne godt fristes til at tro, at sådan et for ville blive beskidt og ulækkert med tiden. Heldigvis kan det nemt og hurtigt tages ud og maskinvaskes, så det holder sig blødt og dejligt i lang tid.

Massagefunktionen, som kan bruges sammen med eller separat fra varmefunktionen, er Shiatsu-massage, som ælter dine fødder, så det føles, som hvis det blev gjort af en rigtig massør.
Beurer vægter sikkerhed højt, og derfor kommer fodvarmeren også med en automatisk sluk funktion, som træder i kraft efter 30 minutters brug. Du behøver altså ikke være bekymret for at falde i søvn med fødderne i denne fodvarmer, og efterlade den tændt i flere timer – det er der taget højde for. 

Fordele ved fodvarmeren:

 • Fløjlsblødt for i teddymateriale 
 • Vaskbart for ved 30 grader
 • Automatisk sluk
 • Autentisk Shiatsu-massage     

Beurer FWM50 er et lækkert varmetæppe til fødderne, som kan nydes af alle. 

[afp id=”66″]

Beurer HK37 – Elegant og varmende halstørklæde

Hvem siger, at man kun kan nyde elektroniske varmeapparater i hjemmet? Det gør Beurer i hvert fald ikke. De har nemlig lavet denne smarte halsedisse, som kan holde din hals og nakke varm både derhjemme og ude i naturen. Den udvendige side er beklædt med en smart gå strik, som ligner et helt almindeligt tørklæde. Indvendigt er halsedissen beklædt med en blød fleece, der er rar mod den sarte hud på halsen. Du behøver ikke være bange for at svine halsedissen til, den kan nemlig maskinvaskes.

Med tørklædet får du en powerbank, der gør, at den kan holde strøm i helt op til 2 timer. Skal man så bekymre sig om, at der hænger en ledning og flagrer i tørklædet? Nej, for der er nemlig indbygget en lille lomme i foret, som powerbanken kan være i. Powerbanken kan også bruges til din telefon, hvis behovet for dette pludselig skulle opstå.
Halsedissen kommer med tre temperaturindstillinger, så det er nemt, at få den perfekte temperatur, uanset om du sidder med den hjemme i sofaen eller er på tur ved stranden.

Fordele ved halsedissen:

 • Kan bruges udendørs 
 • Lang batterilevetid 
 • Elegant design
 • Indstillelig temperatur (3 niveauer)
 • Automatisk sluk

Beurer HK37 er et fantastisk alsidigt varmetæppe til halsen, som beskytter hals og nakke mod kulden.

[afp id=”67″]

OBH Nordica Relief – Perfekt til dig med ømme led

Selvom denne grå pude ikke ser ud af meget, gemmer den på masser af fordele. Uanset hvor på kroppen leddene knirker, kan denne varmepude hjælpe på problemet. Med den praktiske strop på bagsiden kan du sætte puden fast omkring det ømme led, om det så sidder i ryggen eller knæet. Varmepuden måler 30×40 cm. og er lavet i det praktiske materiale polyester, som nemt og hurtigt kan maskinvaskes.

Puden giver mulighed for 3 forskellige varmeindstillinger, så du kan justere varmen til den perfekte temperatur. Puden er naturligvis ikke blevet topscorer uden også at have automatisk sluk. Den sikrer, at varmen slukker efter ca. 1,5 times brug, så der ikke er nogen fare for overophedning.   

Fordele ved varmepuden:

 • Vaskbart betræk 
 • Indstillelig temperatur (3 niveauer)
 • Automatisk sluk
 • Praktisk strop til fastgørelse

OBH Nordica Relief er en perfekt løsning til dig, der ønsker et praktisk og let anvendeligt varmetæppe, med mange brugsmuligheder.    

[afp id=”68″]    

Beurer HK54 Cosy – Gaven til din ømme nakke 

Dette bedst i test varmetæppe er af en utroligt høj kvalitet. Formen er skabt til at passe perfekt omkring nakke, og skuldre og det luksuriøse, åndbare fleece-materiale fuldender oplevelsen.
Tæppet er dog mere end blot et fuldendt design. Betrækket i Øko-Tex microfleece kan nemlig tages af os vaskes i vaskemaskinen. Tæppet har altså en lang levetid, fordi det kan vaskes igen og igen.

Tæppet bliver hurtigt varmt på grund af turbo-funktionen og giver dig muligheden for at vælge mellem 3 forskellige temperaturindstillinger. Varmen bliver fordelt jævnt over hele tæppets overflade, så både nakke og skuldre bliver tilpas opvarmet. Ligesom de foregående på denne liste er dette varmetæppe også udstyret med Beurer Safety System, som sørger for at tæppet automatisk slukker efter ca. 1,5 times brug, så du undgår overophedning.

Fordele ved varmetæppet:

 • Åndbart Øko-Tex fleece
 • Maskinvaskbart 
 • Turbo-funktion
 • Indstillelig temperatur (3 niveauer)
 • Beurer Safety System

Beurer HK54 Cosy er det ideelle varmetæppe til din nakke og skuldre, uanset om du døjer med ømme led eller generel stivhed.    

[afp id=”69″]

Beurer HK47 – Varme To-Go

Denne varmepude kan, ligesom den tidligere nævnte Beurer halsedisse, tages med overalt, fordi den er batteridrevet. Det kan både være smart, hvis du eksempelvis bruger tid på stillesiddende udendørs aktiviteter som fiskeri eller jagt, men den er også praktisk, hvis du bare ikke lige har et strømstik i nærheden af din yndlingslænestol derhjemme. Der medfølger en lille powerbank, som sørger for, at puden kan holde dig varm i op til 2 timer.

Puden er lavet i et robust materiale, der gør den ideel til udendørs brug, og som desuden kan maskinvaskes. Puden kan indstilles på 3 forskellige varmeniveauer, så du kan tilpasse temperaturen til dit ønske. På grund af pudens behagelige ydre, kan den også sagtens benyttes som siddehynde uden varmefunktionen. Ligesom de foregående Beurer produkter her på listen kommer denne pude naturligvis også med en automatisk sluk funktion, som slukker for varmen efter ca. 110 min. brug. Dette er særligt smart for netop dette produkt, da man nemt kunne glemme at slukke for den, hvis man pludselig blev optaget af at hale en fisk ind eller lignende. 

Fordele ved varmepuden:

 • Kan tages med overalt
 • Robust ydre
 • Kan maskinvaskes
 • Lang batterilevetid 
 • Automatisk sluk 
 • Indstillelig temperatur (3 niveauer) 

Dette er det ideelle varmetæppe til alle, der opholder sig udendørs i længere tid ad gangen, uanset om det er til fodboldkampe, fiskeri eller andet.          

[afp id=”70″]

Beurer FWM45 – Afslappende, lun fodmassage

Med alderen kan leddene omkring fødder og ankler blive særligt ømme og stive. Det kan få store konsekvenser for bevægeligheden, hvilket for mange kan betyde sænket livskvalitet. Her kan Beurers FWM45 fodvarmer være til stor hjælp. Den varmer nemlig ikke kun fødderne men masserer også leddene og øger blodtilførslen. Fodvarmerens ydre er beklædt med en flot strik, der gør den elegant at se på. Indeni er den, ligesom den foregående fodvarmer her på listen, beklædt med blød og dejlig teddy, som føles rar mod fødderne.

I modsætning til Beurers FWM50 fodvarmer, kan foret i denne ikke maskinvaskes. Det kan dog stadig tages ud og håndvaskes, så det holder sig rent og lækkert. Fodvarmeren har 2 varmeindstillinger og 2 massageindstillinger. Du kan bruge massage- og varmefunktionen sammen eller hver for sig, hvis du kun skulle have brug for én af delene. Varmeren har en god størrelse og passer til både små og store fødder. 

Fordele ved fodvarmeren:

 • Indstillelig temperatur (2 niveauer)
 • Indstillelig massagefunktion (2 niveauer)
 • Beklædt med elegant strik
 • Blødt teddy for
 • Vaskbart for

Dette varmetæppe til fødderne er perfekt til dig, der døjer med leddene i ankler og fødder, men også til dig, der bare nyder en lun fodmassage. 

[afp id=”71″]

InnovaGoods Varmetæppe – Til ømhed i ryg, nakke og skuldre

Det kan godt være besværligt at få en almindelig varmepude til at sidde det helt rigtige sted, hvis man skal have opvarmet et ømt punkt i ryggen. Man skal holde den i spænd mod noget, og så falder den alligevel ned. Denne irriterende situation kan du undgå med det her super smarte varmetæppe fra InnovaGoods. Det sidder nemlig fast med trykknapper foran på brystet og en strop omkring hoften, så det bliver hvor det skal.

Tæppet dækker altså hele ryggen, nakken og dine skuldre, men kan selvfølgelig også benyttes på resten af kroppen. Det praktiske varmetæppe har indstillelig temperatur og er sikret mod overophedning. Det har også en automatisk sluk funktion, som slukker for tæppet efter 90 minutters brug, så du trygt kan lægge dig til at sove med tæppet på.  

Fordele ved varmetæppet:

 • Knapper og strop til fastspænding 
 • Indstillelig temperatur (3 niveauer) 
 • Automatisk sluk
 • Dækker hele ryggen, nakke og skuldre

Dette bedst i test varmetæppe er ideelt til alle der døjer med smerter i ryggen, nakken eller skuldrene, og som ønsker en nem og skånsom løsning på problemet. 

[afp id=”72″]

InnovaGoods Varmebælte – Nem behandling af lændesmerter

Hvis du har ondt i lænden, kan det hurtigt blive lidt besværligt at behandle med en almindelige varmepude. Man bliver nødt til at sidde stille og sørge for at holde puden i spænd, hvilket hurtigt kan komme til at føles ukomfortabelt. Med dette varmebælte fra InnovaGoods kan du undgå det problem. Her spænder du nemlig varmebæltet fast omkring det nederste af ryggen og lænden, så du frit kan sidde, som det passer dig bedst, ligge ned eller stå op, uden at bæltet flytter sig. Bæltet har sågar en ledning på 230 cm., der gør det muligt for dig at lave mad eller lege med dine børnebørn, mens du har bæltet på.

Fastspændingsmekanismen er af simpel velcro, så den er nem og hurtig at bruge. Bæltet kan indstilles på 3 varmeniveauer, alt afhængig af hvilken temperatur du ønsker. Du behøver heller ikke bekymre dig for, om du glemmer at slukke for bæltet, da der er automatisk sluk efter 90 minutters brug. Den bløde overflade kombineret med varmen giver en følelse af velvære og afslapning.  

Fordele ved varmebæltet:

 • Velcro til fastspænding 
 • Indstillelig temperatur (3 niveauer)
 • Blød overflade
 • Lang ledning
 • Automatisk sluk funktion

Dette varmetæppe til lænden og ryggen er den nemmeste måde at behandle smerter i dette område på. Du behandler smerten næsten uden at bemærke, du har bæltet på.     

[afp id=”73″]

Beurer UB190 – Højautomatisk sengevarmer

Sammenlignet med de første sengevarmere på den oversigt har vi her at gøre med et varmetæppe med et utal af muligheder. Denne sengevarmer er opdelt i to zoner – en til fødderne og en til kroppen. Temperaturerne på de to zoner kan styres individuelt. Du kan altså have én temperatur ved dine fødder og en anden på din krop. Hver zone har 9 forskellige temperaturindstillinger, som gør, at du med meget stor præcision kan finde frem til den helt perfekte temperatur for dig.

Alle tæppets funktioner kan styres både fra den medfølgende controller men også fra Beurers CosyNight app. På appen kan du planlægge temperaturer for hver af ugedagene og regulere dem undervejs. Varmetæppet er også udstyret med autosluk og overophedningssikring. Materialerne bomuld og fleece er Øko-Tex certificerede, åndbare og kan maskinvaskes. Varmetæppet kommer også med et anti-allergi program, der med en temperatur på 60 grader dræber støvmider i sengen. 

Fordele ved produktet:

 • Øko-tex certificeret 
 • App-kontrolleret 
 • Kan maskinvaskes ved 30 grader
 • Indstillelig temperatur (9 niveauer)
 • Anti-allergi program

Dette er varmetæppet for dig, der er vild med at have mange muligheder.  

[afp id=”74″]

Læs også: Bedst i test – Find det rette fodmassageapparat.

Se også Varmetæppe test skrevet af idegryden.dk.

Se vores artikel om: Testvindende varmepuder til dit behov

Læs også vores artikel om: Find de bedste massageredskaber på markedet med denne testoversigt

Denne side er anmeldt af: Line Jensen Rating 5/5

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden