Blespande til seniorer – bedst i test

[toc]For mange mennesker følger inkontinens med det at komme op i alderen. Inkontinens er som regel noget forholdsvis privat, som de fleste ikke ønsker at skilte med. Derfor er det rigtig rart med en blespand på badeværelset, der gør det muligt at skjule brugte bleer bedst muligt. Den rette blespand sørger nemlig for, at bleerne hverken kan ses eller lugtes. 

Vi har samlet et overblik over de blespande til seniorer, der klarer sig bedst i test, så du kan finde den, der passer bedst til dig og dine behov. 

Janibell blespand – diskret og brugervenlig

Hvis du leder efter en blespand, der kan opfylde dine praktiske behov, men som samtidig har et elegant og tidsløst design, vil det være helt oplagt at vælge Janibell blespand. Denne blespand kommer i to forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Hver spand har en kapacitet på henholdsvis 35 bleer og 24 bleer. 

Denne blespand sikrer først og fremmest, at du har et sted til brugte bleer, så de hverken kan ses eller lugtes. En Janibell blespand har et låg med en dobbelt lukning, hvilket gør, at du kan være helt sikker på at slippe for lugtgener. Samtidig har den et enkelt design, der gør, at den ikke bemærkes eller skiller sig ud på dit badeværelse. 

Blespanden gør det nemt og praktisk at afskaffe brugte inkontinensprodukter, da den åbnes ved hjælp af en fodpedal. Fodpedalen sikrer en god hygiejne, da du ikke behøver at komme i kontakt med blespanden hver gang, du skal bruge den. 

Til din Janibell blespand kan tilkøbes plastikposer, der passer perfekt til spanden. Poserne er designet og produceret således, at man undgår spild. 

Janibell blespand er generelt en spand, der klarer sig godt i en blespand test. 

[afp id=”76″]

Sangenic blespand, Maxi – praktisk spand med masser af plads 

En Sangenic blespand er for dig, der ønsker en stor spand med masser af plads. Denne spand kan nemlig indeholde op til 45 bleer. Det gør, at du slipper for at skulle tømme spanden hele tiden. Samtidig behøver du ikke at være nervøs for lugtgener. Blespanden fra Sangenic har nemlig en helt speciel lukkemekanisme, der gør, at der bliver lukket tæt om hver enkelt ble, der kommer i spanden. På den måde kan lugten ikke slippe ud af spanden og videre ud i hjemmet. 

På trods af blespandens store og praktiske størrelse, er den designet således, at den er diskret på dit badeværelse. Du skal altså ikke være nervøs for, at dine gæster vil bemærke spanden som det første. 

Hvis du er meget nervøs for lugtgener, er det også denne spand, du skal væge. Spanden er nemlig indrettet med et drej-og-forsegl system. Det vil sige, at alle bleer bliver indpakket i en parfumeret film, der holder al lugt væk. 

Denne blespand er desuden praktisk, fordi den har en indbygget afskærringsmekanisme, der gør det nemt at håndtere posen og tømme spanden, så snart den er fuld. 

[afp id=”77″]

Læs også: Sådan kan du afhjælpe inkontinens.

Se også Den bedste artikel om bleposer og refills til blespande skrevet af Mammashop.dk.

Denne side er anmeldt af: Mie Bertelsen Rating 5/5

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden