Gør din hverdag nemmere med en gribetang – bedst i test

[toc]I takt med du kommer op i alderen, er der flere fysiske opgaver, der bliver sværere. Som senior kan du få brug for forskellige hjælpemidler, der vil gøre din hverdag langt nemmere. Det er sådan noget som et drejesæde, knæpude, kløpind, strømpepåtager m.m. 

Udover det kan en gribetang være en kæmpe hjælp. Den sikrer nemlig, at du kan skåne din krop bedst muligt. En gribetang gør, at du kan nå ting fra jorden eller i forskellige højder, som du normalt ikke ville kunne nå. 

Vi har samlet et overblik over nogle af de bedste gribetænger fra en gribetang test.

Gribetang med magnet og krog – den brugervenlige løsning 

Denne model er helt oplagt for dig, der ønsker en god gribetang, der kan række ud efter ting i alle mulige forskellige højder med dens to fang-arme, men som samtidig har flere funktioner end det. Denne gribetang har nemlig også de fordele, at den er magnetisk og har en krog for enden. Du får altså her en enkel og effektiv gribetang, der ovenikøbet har flere funktioner. Har du f.eks. tabt dine nøgler, gør tangens magnet det nemt at samle dem op. 

Denne gribetang kommer i tre forskellige længder: 59 cm, 74 cm og 87 cm. Du kan altså vælge lige den længde, der passer bedst til dine behov. 

Tangen er lavet således, at den er behagelig at holde, så det bliver lettere for dig at bruge den. Desuden kommer den i et enkelt design med farverne sølv og sort. 

[afp id=”81″]

Sammenklappelig gribetang – den praktiske løsning 

Hvis du gerne vil have mulighed for at tage din gribetang med dig, så du kan bruge den alle vegne, vil denne sammenklappelige gribetang være helt perfekt. Denne gribetang kan du nemlig folde sammen på midten, så den nærmest intet fylder. Det vil sige, at du kan have den mest i din taske, når du er uden for dit hjem. 

Gribetangen måler 53 cm, når den er foldet ud, men kun 33 cm, når den er klappet sammen. Det er altså et godt og praktisk valg for dig, der ønsker et fleksibelt produkt. 

Produktets materialer og gummidetaljer gør den nem og behagelig at holde på. Denne tang har ligeledes en krog for enden, så du f.eks. lettere kan samle dit tøj op fra gulvet. 

[afp id=”85″]

Når du skal vælge gribetang 

Du burde allerede nu være godt udstyret til at komme ud og finde den helt rette gribetang. Hvis du alligevel er lidt i tvivl om, hvad du skal kigge efter, får du her et par tips:

  • Find den rette længde – gribetænger fås i forskellige længder, så det handler om at finde en i en længde, der passer til dig. Det kan hjælpe, hvis du prøver nogle forskellige, for du vælger en. 
  • Tænk over særlige funktioner – gribetænger kan have forskellige særlige funktioner. Derfor må du vurdere, om du f.eks. finder det nødvendigt at have en magnet for enden, at din tang kan klappes sammen eller noget helt tredje. 

Læs også: Rollator test – se de bedste rollatorer til seniorer her

Se også denne artikel på JydskeVestkysten: Helle rydder op efter skovsvin: Bagefter vil ingen tage skraldet.

Læs også: Vandrestave test guide – se de bedste her

Denne side er anmeldt af: Felix Petersen Rating 5/5

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden