5 gode gaveideer til 60-års fødselsdag

60 års fødselsdag bil

Denne artikel indeholder reklamelinks.

Når du skal til 60-års fødselsdag, kan det være svært at finde på en gave. Efterhånden som folk kommer op i årene, har de jo flere og flere ting, og det kan være nærmest umuligt at få en ønskeliste til en 60-års fødselsdag. Det betyder selvfølgelig ikke at du bare skal komme tomhændet. I stedet er du nødt til at være lidt kreativ.

I denne artikel kan du læse om nogle gode idéer til gaver til ældre mennesker.

1. Oplevelser

[afp id=”55″]

Du tænker måske at en person, der er ældre end dig, har oplevet en masse gennem livet. Og det er formentlig rigtig nok, men alligevel kan der stadig være mange interessante oplevelser, de endnu ikke har oplevet. Hvis fødselaren er fysisk og mentalt klar på flere oplevelser, så kan du med fordel vælge en oplevelsesgave, når du skal handle ind. Det kan være en oplevelse for en eller to personer, eller det kan være en oplevelse for hele familien, hvor bedstemor eller bedstefar får lov at tilbringe en hel dag med børn og børnebørn.

Hos ældre herrer kan en øl- eller whiskeysmagning være et kæmpe hit. Ældre kvinder er ofte mere kreative, og her kan du fx vælge et malekursus eller et andet kursus i en hobby fødselaren går op i.

2. Hobbyartikler

Infinity Hearts Broderigarn Broderitrad Ass. farver - 500 stk

[afp id=”56″]

Mange ældre mennesker kan godt lide at strikke, hækle, lægge perler eller andre hobbyer, hvor kan hygge sig alene, når de ser TV. Der findes et hav af hobbyartikler, så der er rig mulighed for at give bedstefar eller bedstemor en gave, du ved de bliver glad for. Det kan være nogle frimærker, du ved der mangler i en frimærkesamling eller måske et strikkepindesæt og noget garn, hvis bedstemor strikker meget. Herudover er der selvfølgelig et hav tekstiler, perler, papir, malinger, lærreder og meget mere, der kan gøre fødselaren glad.

Så hvis du ved, hvilken hobby der interesserer personen, du skal til 60-års fødselsdag hos, så gør et godt indtryk med hobbyartikler som gave.

3. Bambustøj

 

Bambustøj er det helt nye hit – særlig inden for undertøj, da det både er organisk, sundt for huden og super behageligt.

Vi mener det er en perfekt gaveidé til næsten alle aldersgruppe, men især for “livsnyder” segmentet som går op i komfort, miljø og kvalitet.

Største udvalg af kvalitetsbambustøj findes på Bambustøj.dk 
JBS Bamboo Tights 6-pack - Black

JBS: Bambusunderbukser

[afp id=”57″]

Der findes forskellige slags kvaliteter inden for bambustøj, og kvaliteten kan svinge utrolig meget. Vi anbefaler, at gå efter mærker som Resteröds eller webshoppen Bambustøj.dk.

4. Gavekurv

Gavekurv Fyld Selv

[afp id=”58″]

Det virker måske lidt originalt, men ikke desto mindre bliver rigtig mange ældre mennesker glade for en gavekurv. Du kan vælge selv at lave en gavekurv i det lokale supermarked, hvor du udplukker ting, du ved fødselaren godt kan lide, men du har også muligheden for at vælge en færdiglavet gavekurv, hvor der er vin, øl, chokolade, marmelader og mange andre specialiteter i. En gavekurv giver desuden fødselaren mulighed for at afprøve nogle ting, som han eller hun ikke selv ville gå ud og købe.

5. Haveredskaber

Fiskars QuikFit lovrive med 22 taender

[afp id=”59″]

 

Hvis du har været på besøg hos farmor, farfar, mormor eller morfar, er du måske ankommet, mens de har gået ude i haven. Rigtig mange ældre mennesker kan godt lide at tilbringe tiden i naturen, men havearbejde kan være utrolig hårdt for kroppen. Der findes dog en række haveredskaber, der kan gøre havearbejdet meget nemmere. Disse redskabet kan være en ideel gave til fødselaren, hvis du ved at han eller hun bruger meget tid i haven.

Læs også: Trådløs fastnettelefon test – hvilken skal du vælge?

Se vores artikel om: Testvindende varmepuder til dit behov

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden