Tre hyggelige aktiviteter med børnebørn

aktiviteter med børnebørn

Der er sjældent noget mere hyggeligt at lave end at bruge tid sammen med sine børnebørn. Her i artiklen vil jeg forsøge at give et par bud på nogle aktiviteter, man kan lave med sine børnebørn. Jo tættere man kommer med sine børnebørn, jo bedre er det, og som tommelfingerregel kan man ikke bruge for meget tid sammen med dem. For at gøre det så hyggeligt og sjovt som muligt er det altid en god ide at planlægge nogle ting, som man kan lave sammen.

Lær et trylletrick sammen med barnet

Den første ide er også en af de mest atypiske. Det sjoveste for et barn er at lære et trylletrick som de kan bruge til at snyde deres venner og også familie med. Hvis du sammen med barnet lære et trick, så kommer i samtidig tættere på hinanden, og en god ide er at lære det sammen, da det kan være svært for barnet at skulle lære et givent trick på helt egen hånd. Hvis det går rigtig godt kan det være at man har sået de første frø til at barnet måske vokser op og bliver en helt lille tryllekunstner. I så fald er der rigtig mange muligheder, og hvis man vil læse mere, så kan man gå ind på tryllekunstner-booking.dk.

Syng en sang sammen

Man kan også vælge at synge en hyggelig børnesang sammen. Dette er altid hyggeligt og det lære samtidig barnet nogle af de kendte børnesange, så man sammen forbereder ham eller hende til at skulle over i folkeskolen, hvor de ofte synger mange af de gode og klassiske børnesange. Det kan være alt lige fra Lille Peteredderkop til Se min kjole. Der er rigtig mange gode sange, så det er bare med at komme i gang. Hvis man vil have ideer til hvilke børnesange, man skal synge så anbefaler jeg ofte denne side.

Spil et brætspil

Sidste aktivitet er ligeledes enormt hyggeligt. Hvis man vil kan man nemlig spille et hyggeligt brætspil. Det kan være alt lige fra Kalaha til Sænke slagskibe. Man kan også lære barnet at lægge en kabale med et spil kort, så i virkeligheden er der her en masse forskellige sjove ting man kan give sig til. Hvis man vil starte simpelt ud kan man måske starte med et spil som Ludo. Bare husk, ikke at være en alt for dårlig taber, hvis dit barnebarn vinder!

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden