Ikke mange ældre får lavet piercinger

Naturligvis er der ikke noget, der stopper en ældre person i at få lavet en piercing. Alligevel er det de færreste, der beslutter sig for at gøre dette. Det kan være forårsaget af mange ting, men det handler primært om, at det ikke er lige udbredt i alle generationer.

Rigtig mange unge har taget kropsudsmykning til sig, hvilket omfatter alt fra piercinger til tattoos. Helt det samme kan man ikke sige om de ældre generationer. Her har de et andet syn på det at udsmykke kroppen med enten tatoveringer eller piercinger.

Mange ser skævt på dem

Desværre er der også mange ældre, der ser en smule skævt til personer med piercinger i f.eks. øjenbrynet eller næsen. Det er ærgerligt, at det forholder sig på denne måde, da det selvfølgelig ikke er en indikation af, at det er en skidt person.

Selvom det er noget, der er blevet bedre med tiden, er der stadig mange, der er ‘af den gamle skole’. Fælles for dem er, at de ikke mener, at hverken piercinger eller tatoveringer hører sig til. Derfor har de også en tendens til at se skævt til personer, der har udsmykket kroppen på denne måde.

Der findes ældre personer, der får lavet piercinger

Ganske vist er det ikke noget, der bliver set hver dag, men der er faktisk ældre personer, der får lavet piercinger. Dette omfatter naturligvis ikke i øret, hvilket er ganske udbredt. Derimod kan det f.eks. være en ring i næsen eller en piercing i øjenbrynet.

Hvis du selv hører til den gruppe, der synes, at piercinger er flotte, skal du naturligvis ikke holde dig tilbage. Bor du i Odense eller omegn, er det derfor oplagt at finde en forretning, der kan hjælpe dig med en piercing i Odense. Og dem er der heldigvis mange af.

Piercinger er kommet for at blive

Piercinger er ikke noget nyt. Derimod har de fandtes i rigtig mange år. Til trods for dette, er det først i løbet af de seneste år, at de for alvor har vundet frem. Og meget tyder på, at de nu er kommet for at blive.

Flere og flere unge tager dem til sig, da de ser det som en pæn måde at udsmykke sig på. Det gør sig gældende for både mænd og kvinder, om end det primært er kvinder, de får piercinger. Dog tager flere og flere mænd dem også til sig.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden