3 gode måder: Sådan kommer du i gang med at strikke

Har du et ønske om at lære at strikke? I så fald skal du vide, at der er flere måder at gribe det an på. Hvis du har et ønske om at få inspiration til, hvordan du kan gøre, er du havnet det rette sted. Herunder finder du nemlig tre forskellige forslag.

1. Find videoer på YouTube

Er du typen, der har lettest ved at lære, når du ser andre gøre det først? Hvis ja, så er det oplagt at finde videoer på nettet. Der findes et væld af videoer, der kan lære dig om at strikke – både på dansk og engelsk. Derfor er det en fantastisk måde at gribe det an på.

Hvad der også er en markant fordel ved dette er, at det ikke koster dig noget. Til gengæld har du ikke en decideret opskrift, som du kan følge, når du skal i gang med et projekt. Det kan være en fordel at have dette, da du dermed får beskrevet en konkret fremgangsmåde.

2. Køb strikkeopskrifter

Som angivet herover, så er det en fordel at bruge en opskrift, hvis du vil lære at strikke. Heldigvis kan du købe et utal af strikkeopskrifter på det danske marked, hvoraf nogle er sværere end andre. Heldigvis er der mange af dem, der er lavet specifikt til nybegyndere.

Hvis det er dit første projekt, skal du naturligvis ikke kaste dig ud i at strikke en sweater eller en cardigan. Derimod bør du starte med f.eks. et halstørklæde eller et par sokker. Det er lettere og mere overskuelige projekter, som kan fungere som en introduktion.

Når du føler, at du har fået bedre styr på det, kan du selvfølgelig købe andre strikkeopskrifter. Det kan f.eks. være en opskrift på en bestemt sweater eller en sparkedragt til dit barnebarn.

3. Køb en bog

Der er også mulighed for at købe en bog, hvori du kan lære om at strikke. Som regel får du både en masse relevant viden samt opskrifter med i disse bøger. Ved du, at du kommer til at strikke en del, kan det derfor være en god investering med en sådan bog.

Beslutter du dig for at købe en bog, skal du sikre, at den henvender sig til nybegyndere. Gør den ikke det, risikerer du, at opskrifterne er for avancerede. Ligeledes vil sådanne bøger sjældent indeholder gode tips til dig, der gerne vil i gang med at strikke. Det gør bøger til nybegyndere til gengæld.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden