Oplev en anderledes spadag med floating

Hvis du har et ønske om at koble helt fra, er der ikke meget, der kan konkurrere med en tur i spa. Det er der heldigvis rig mulighed for flere steder i landet, hvorfor du selvfølgelig sagtens kan finde en løsning i nærheden af din bopæl.

Selvom det er rart at få mulighed for at slappe af, kan det også blive for meget af det gode. Derfor er der mange, der forsøger at finde et sted, hvor de kan opleve en anderledes spadag. Det kan eksempelvis være en dag, der omfatter såkaldt floating.

Floating er fantastisk afslapning

Leder du efter et sted, hvor du får mulighed for at koble fra, er dine muligheder mange. Det er du næppe i tvivl om. Hvis du gerne vil prøve en dagsspa for alle aldre, der har noget anderledes at byde på, bør du besøge et sted med floating.

På dansk kaldes dette også for flydeterapi, og er en særlig form for terapi, hvor du flyder i en tank, der er fyldt med klart og rent vand. Dette vand er blevet blandet med epsom-salt, som både holder dig flydende, men også får dig til at slappe helt af.

Flydeterapi er for alle aldre

Det er naturligvis vigtigt at nævne, at flydeterapi er for alle aldre. Derfor bør du ikke være i tvivl om, hvorvidt det er noget for dig. Tværtimod er der en rigtig god chance for, at det bliver et stort hit. Langt de fleste, der prøver det, ender med at blive rigtig glad for det.

Har du overvejet at prøve det af, skal du derfor ikke tøve med at gøre dette. Sandsynligvis ender det med, at du ikke kan få nok af det. Derfor er der også mange, der bliver ved med at vende tilbage, når de får brug for et afbræk fra hverdagen.

Kan også kombineres med andre ting

Selvom du beslutter dig for at prøve flydeterapi, er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan kombinere det med andre ting. Det betyder, at du ikke skal føle dig tvunget til at ligge i det saltede vand hele dagen. Det er helt op til dig selv, hvor længe du vil ligge i det.

Hvis du vil have den optimale effekt af det, anbefales det dog, at du ligger i vandet i mindst en halv time. Når du først begynder at flyde og kroppen falder til ro, vil du dog næppe have lyst til at rejse dig. Derfor bliver det heller ikke svært for dig at ligge stille i en halv til en hel time.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden