Har du styr på IT sikkerheden?

I det senmoderne samfund har alle efterhånden en mobil, en computer og diverse andre devices. Men i takt med at danske husholdninger anskaffer sig disse, stiger cyberkriminalitet også i form af hacking, phishing, osv.. Man skal derfor huske beskytte sig selv og sine oplysninger, når man færder på nettet og for den sags skyld også i sit eget hjem. Derfor opremses en kort huskeliste i denne artikel med ting, du skal huske ift. IT sikkerhed på dine devices.

 

Antivirusprogram

Et godt første step at huske er et antivirusprogram til din computer og evt. din mobil. Der findes efterhånden utroligt mange forskellige antivirusprogrammer, men https://itloesningen.dk/ tilbyder et fra Bitdefender, som kan køre på tværs af alle dine devices. Denne sikkerhedsløsning koster kun 99 kroner om måneden, så det er også til en overkommelig pris, de tilbyder IT sikkerhed til dig, så du er godt dækket ind. Det er desuden muligt at kontakte dem og høre mere om tilbuddet, før du køber det – du er derfor sikret god rådgivning inden købet også.

 

Begiver du dig sikkert på nettet?

Et andet overordnet andet step, som er godt at tage in mente, er, hvordan du færdes på nettet. Som nævnt kan man blive udsat for diverse former for cyberkriminalitet i form af bl.a. hacking og phishing. Det er heldigvis mere svært for hackerne at ramme dig, hvis du ikke klikker ind på sketchy-lignende links eller mails. Phishing bliver derimod sværere og sværere at identificere, da det bliver mere kreativt. Her er det altid en god idé at tjekke køber/sælger ud, da de som regel går ud fra en anden identitet for at lokke dig ud i scams.

 

Det bedste råd er virkelig at være kritisk overfor dét, du møder på nettet!

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden