Guide til din næste skridttæller

17-featured 2

Motion er i øjeblikket på alles læber og fitnesscentrene er fyldt til randen. Mange glemmer dog måske, at det at gå faktisk også er en motionsform. Udover at man får luftet hunden eller får frisk luft i lungerne, så er en gåtur også en nem måde at få kroppen til at dyrke motion. Her kan en skridttæller være en fantastisk måde at få et overblik over, hvor langt man egentlig går og dermed antallet af skridt, man tager på sin gåtur. Følgende tekst giver et overblik over de skridttællere, som klarer sig bedst i test. 

Omron Walking Style One 2,0 – den udbytterige og brugervenlige skridttæller

Omron Walking Style One 2.0

Ikke nok med at denne skridttæller er lille og klipbar til din buksekant, så er Omron Walking Style One skridttælleren også meget nem og simpel at benytte. Det kræver ikke en særlig speciel teknikforståelse for at kunne anvende den. Skridttælleren fra Omron indeholder de grundlæggende funktioner for en skridttæller som automatisk at tælle dit antal af skridt om dagen samt beregne distancen af dine skridt, du har taget i løbet af dagen. Hvis man som senior ikke er så god til teknik, så nulstiller skridtælleren automatisk af sig selv ved midnat, så du får et præcist antal skridt pr. dag. Denne skridttæller er meget effektiv, da den måler dine skridt og gå-distance meget præcist.  

Prisen for denne Omron skridttæller er cirka 249,00 kroner

[afp id=”140″]

Omron Walking Style 4 – skridttælleren med flere funktioner

Omron Walking Style IV

Denne skridttæller fra Omron kan hænge om din hals, ligge i tasken eller i en lomme på tøjet, hvis dette er at foretrække frem for i bukselinningen. Omron skridttælleren måler det nøjagtige antal skridt, der bliver taget i løbet af en dag, ved hjælp af en 3D-sensor og beregner derudover også distancen, der er gået. Den er også udstyret med et ur, så man altid kan se, hvad klokken er, og har desuden også en hukommelse på 7 dage. Skridttælleren nulstiller selv målingen af skridt automatisk hver dag. Udover at måle dit antal skridt samt distancen gået pr. dag, er denne skridttæller også i stand til automatisk at måle antallet af kalorier, du forbrænder ud fra dit antal skridt om dagen, da den indeholder en udregning af kalorieforbrændingen. Så hvis du er på diæt eller prøver at komme i form og øge din sundhed, gør denne skridttæller det nemmere for dig ved at angive dit kalorietal. Motivationen til at gå samt motionere øges ved at bære denne skridttæller.

Prisen for denne Omron skridttæller er cirka 199,00 kroner

[afp id=”51″]

Omron skridttæller i hverdagen

Begge skridttællere fra Omron kan anvendes af alle personer uanset alder i alle hverdagens sammenhænge uanset vind og vejr. Om det er en tur ved havet, i skoven eller derhjemme giver skridttælleren resultater. På grund af disse Omron skridtælleres størrelse kan begge typer sidde ubemærket i buksekanten eller ligge i taksen eller lommen. Om du er til den simple skridttæller eller en med lidt flere funktioner, opfylder begge nævnte skridtællere de vigtigste krav og funktioner til en skridttæller. 

Se også SKRIDTTÆLLER: GÅ 10.000 SKRIDT OM DAGEN skrevet af superform.dk.

Denne side er anmeldt af: Jacob S. Simonsen Rating 5/5

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden