Brug for et forsikringstilbud? Få 3 gratis på forsikringsskift.dk

Når man er ung, frisk og frejdig er der som regel ikke det der kan vælte én af pinden og det virker fuldstændigt skørt at bruge penge på a-kasser og forsikringer. Det er først med alderen man stille og roligt får øjnene op for hvor vigtigt det er at man kan vide sig sikker, hvis uheldet er ude – som et slags sikkerhedsnet. Men hvordan sikrer man sig bedst muligt, når man først har fået øjnene op for at der skal være tale om et massivt sikkerhedsnet til eventuelle fald?

De gammeldags metoder til at få forsikringstilbud

Der findes mange måder at indhente diverse forsikringstilbud på i dagens Danmark. Den vi som regel oplever som dansker er, at vi slet ikke selv når at skulle sammenligne nogle forsikringer, før der hænger et forsikringsselskab i røret, der forsøger at istandsætte et møde hvor man kan gennemgå forsikringerne sammen.

Det kan dog være at du har været et geni til at undgå sælgeropkaldene og dermed er gået glip af muligheden for at høre hvad sælgeren har at tilbyde og at du derfor har brug for at kende til andre metoder til at skaffe de bedste forsikringer på markedet.

Det man som regel vil skulle gøre, når man vil undersøge markedet før forsikringsselskabet selv får kontaktet én er at kontakte de forskellige forsikringsselskaber og forklare ønsket om at skifte forsikringsselskab. Det kan dog være en lidt langhåret proces at skulle forklare det hele igen og igen til de forskellige selskaber og det er netop her at den næste metode til at finde de bedste forsikringer, kommer frem i lyset.

Find alle de forsikringer som du har brug for på samme tid

På forsikringsskift.dk har de gjort det hele lidt lettere for dig og så er det til og med gratis. Det virker næsten for godt til at være sandt at man både får service og at det er gratis, men lige i dette tilfælde er den faktisk god nok.

Når du vil finde bedre forsikringsaftaler igennem forsikringsskift.dk vil du starte med at skulle stifte bekendtskab med hjemmesidens startside hvor der vil kunne vinges det ene og det andet af. Har du brug for en indboforsikring, vinger du blot dette af og har du en hund som du gerne vil finde den billigste forsikring til, så er det på samme måde at du vinger dette af.

Ingen forpligtelser, men udelukkende egne overvejelser og beslutninger

Når du er færdig med at forklare og vinge dine personlige forholde og behov af, er det blevet tid til intet andet end at vente med benene oppe på skamlen. Det er nemlig nu blevet de forskellige forsikringsselskabers tur til at komme på banen for dig.

Du vil nu modtage 3 forsikringstilbud uden at du igen har skulle forklare noget og når du har modtaget alle dine tilbud, er det tid til at se tilbuddene godt igennem for at se hvilket tilbud der er det bedste. Vælger du til sidst at fravælge alle tilbud og beholde din nuværende løsning, så er det blot sådan og du hænger altså ikke på nogle aftaler med andre forsikringsselskaber.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden