Sådan forebygger og behandler du snorken

Dette indhold er sponsoreret

Snorken er et problem for mange danskere, og det kan have store konsekvenser for den enkelte. Snorken kan nemlig være med til at forstyrre nattesøvnen, hvilket igen kan give træthed og humørsvingninger i løbet af dagen. Snorken opstår, når der er hindringer for luftvejene, og dette kan ske af en række af årsager. Nogle gange kan snorken dog også være tegn på et mere alvorligt problem, som fx apnø. Både snorken og apnø kan dog, i de fleste tilfælde, behandles med den rette vejledning og hjælp. Læs med her og find ud af, hvordan du kan forebygge og behandle snorken.

Brug en snorkeskinne mod snorken

Snorken er et problem for mange, og det kan være meget generende for både den der snorker, men også for partneren. Snorken opstår typisk på grund af en blokering af luftvejene. Uanset årsagen til snorken, så er det et problem, mange gerne vil have løst. Kom din snorken til livs med snorkeskinner. En snorkeskinne bruges både til behandling af snorken og apnø, og de skal typisk tilpasses hos tandlægen. Her bliver den målt og tilpasses så den passer til brugerens anatomi og på bedste vis forhindrer snorken. Du kan få lavet en snorkeskinne hos de fleste tandlæger, som for eksempel Tandlægerne Søborg,  som udover dette, meget naturlig også laver mange andre behandling. Det kan være rodbehandling, tandprotese og tandkrone.

Sådan forebygger du snorken

Snorken kan have mange årsager, men det er oftest fordi der er noget, som hindrer luftens frie passage igennem næse og svælg. Dette kan eksempelvis skyldes overvægt, rygning, allergi eller forkølelse. Derudover kan det også have noget at gøre med ens anatomi – altså hvordan ens næse og svælg er bygget sammen. Dette kan man dog ikke gøre så meget ved, men heldigvis findes der en række produkter på markedet, som kan hjælpe dig med at forebygge snorken. Disse produkter virker typisk ved at holde luftvejene åbne under søvnen, således at luften ikke bliver blokeret, og der opstår snorkelyde.

Hvilke faktorer påvirker snorken?

Snorken kan have mange årsager, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilke faktorer, der påvirker ens snorken. Snorken kan være aldersrelateret, og forekommer ofte mere hyppigt hos ældre end yngre. Derudover kan livsstil også have en indflydelse. Snorken kan nemlig også skyldes overvægt, dårlig søvn og sovestillinger, men også allergier. Hvis du snorker, kan du næste gang, hvor du er på besøg hos din tandlæge for at få lavet en rodbehandling, tandkrone eller tandprotese, tage en snak med tandlægen om din snorken. Tandlægerne Søborg og de fleste andre tandlæger hjælper dig gerne med at få lavet en snorkeskinne.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden