Få mange timers underholdning med 7 kabale online

Dette indhold er sponsoreret

7 kabale er en af de mest populære spil på nettet. Det er et enkelt og sjovt spil, som kan spilles af alle aldre. Spillet går ud på at fjerne alle kortene fra bordet ved at lægge dem ovenpå hinanden i stigende eller faldende rækkefølge. Du kan spille 7 kabale online gratis og få mange timers underholdning.

Hvad er 7 kabale online?

7 kabale online er en gratis udgave af 7 kabale, som du spiller på din computer, fremfor med et kortspil på bordet. I denne udgave af 7 kabale skal man forsøge at få alle sine kort til at gå op i 7’ere.
Det er sjovt og udfordrende på samme tid, at spille 7 kabale online, og det er en ​​god måde at underholde sig selv i mange timer.

7 kabale har en spændende historie

Kabale er et af de mest udbredte spil, der findes. Det er et af de ældste spil, og det kan faktisk spores helt tilbage til 1400-tallet. Kabale blev opfundet i Italien, og man ved ikke rigtig, hvorfor det blev kaldt kabale. Der er dog flere teorier om dette.
En af teorierne siger, at ordet ”Kabale” stammer fra ordet ”Kabbala”, som betyder ”modtagelse” på hebraisk. Dette kan have noget at gøre med, at man modtager kortene i hånden, når man spiller kabale.
En anden teori siger, at ordet ”Kabale” stammer fra ordet ”cavallo”, som betyder ”hest” på italiensk. Dette kan have noget at gøre med en af de mest populære versioner af kabale – nemlig 7-kabalen.

Hvordan spiller man egentlig 7 kabale?

Når man spiller 7 kabale, skal man lægge så mange stakke af 7 forskellige kort som muligt. Kortene skal være i rækkefølge, så hvis man har en knægt, skal der være en dame ovenpå denne, for at det kan tælles som en stak.
Hvis du får et es, kan du starte en ny stak med dette es, så du kan have flere stakke ad gangen. Du taber spillet, hvis du ikke kan lægge flere kort ud i stakkene, eller hvis der ikke er plads til at lægge flere kort ud på bordet.

Det er altid hyggeligt, når man kan få mange timers afstressende underholdning Hvis du er på udkig efter et spil, som kan give dig netop dette, bør du prøve 7 kabale online.
7 kabale online er en af de mest populære spil på nettet. Det er let at lære, men svært at mestre, og det kan spilles af unge som ældre.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden