Gør brug af badges som hjælpemiddel i hverdagen 

Som ældre kan det være nødvendigt at bruge flere forskellige typer hjælpemidler i dagligdagen. Her kan små ting være med til at udgøre en stor hjælp, i takt med, at hverdagen måske bliver mere og mere udfordrende. I hjemmet kan håndtag til at åbne glas gøre det nemmere at åbne de svære låg på asierne, oliven eller de syltede rødbeder. 

Mange ældre oplever at blive gangbesværet, og i den forbindelse kan det være en hjælp at bruge stok eller et gangstativ. Der findes også speciallavede sko, der gør det nemmere at tage dem af og på, ligesom de er egnet til brug, hvis du lider af gigt. 

 

Når man som ældre bevæger sig uden for hjemmet, kan det også være nyttigt med hjælpemidler til tøjet. Det kan være til stor hjælp at gøre brug af skilte, der signalerer til omverdenen, at der er grund til at tage særligt hensyn. Et badge er derfor en god måde at sende et signal til omverdenen. Der findes et hav af muligheder, når det gælder badges og de motiver, som pryder dem. Hos Badgeland kan du finde lige præcis det motiv, der passer til dit behov. Der er mange flotte færdige designs at vælge imellem. Her kan du fx. finde et flot og iøjnefaldende gult badge med de genkendelige prikker, der anvendes af svagsynede. Der findes også et design til de, som lider af demens. Der er plads til kontaktoplysninger på bagsiden, så hjælpen kan tilkaldes. Et hjælpemiddel, der kan være med til at give tryghed. 

 

Finder du ikke et færdigt badgedesign, der passer til dig, så kan du også designe dit helt eget badge, som du kan sætte på jakken, hatten eller tasken. 

Et traditionelt badge er udstyret med en sikkerhedsnål på bagsiden, der bruges til at hæfte skiltet fast på tøjet. Men det er også muligt at vælge andre løsninger til bagsiden. Et krokodillenæb kan nemt åbnes og hæftes fast. Det giver ikke huller i tøjet, og du slipper for at skulle kæmpe med en genstridig sikkerhedsnål. Dette lille næb er også meget velegnet til lommer. En dobbeltmagnet til tøjet sørger for, at skiltet bliver siddende uden at lave huller i tøjet. Den ene del af magneten sidder fast på bagsiden af dit badge. Den anden del sættes fast mellem tøjet og bagsiden. Det er en meget kraftig magnet, der ikke skal anvendes, hvis du har en pacemaker.   

 

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden