5 seniorvenlige spaophold du bør se nærmere på

Seniorer er på mange måder ikke mere begrænset end så mange andre. Det er kun, hvis der er tale om gangbesværede, at der kan være særlige forhold, der skal tages hensyn til. Hvis du som senior eller familiemedlem til en senior kigger efter seniorvenlige spaophold, så har vi her samlet en god liste med muligheder til dig.

Hotel Viking i Sæby

Hotel Viking er placeret i den nordlige del af Sæby, og der er kun få hundrede meter ned til vandet. Du kan gå en tur i Nellemanns Have eller måske besøge Minibyen Sæby. Hotel Viking i Sæby har både morgenbuffet, frokost, a la carte-restaurant og mulighed for selskaber. Det er et oplagt sted at kombinere f.eks. en diamantbryllupsfest med et efterfølgende spaophold med eksempelvis to nætter.

Hotel Vejlefjord

Dette hotel varetager flere funktioner under samme tag. Du kan derfor nemt kombinere dit senior-spaophold med et besøg af venner og familie til fest eller uformel sammenkomst i Hotel Vejlefjords restaurant. Deres restaurant er lukket for overnattende gæster om aftenen, men du kan sagtens invitere venner og familie til frokost på hotellet. Hotel Vejlefjord ligger tæt på E45 og har mulighed for opladning af elbiler.

Find et gavekort til spaophold her.

Marienlyst Strandhotel

Strandhotellet i Marienlyst er en lækker oase, der byder på alt fra musikoplevelser og lækker mad til barhygge og spa. Det er et oplagt valg, hvis man gerne vil lidt væk fra dagligdagen og samtidig have en oplevelse ud over det sædvanlige. Der er nemlig ofte koncerter direkte på hotellet, og fra hotellet til stranden (Øresund) er der blot omkring 6 minutters gang.

HimmerLand Spa

HimmerLand Spas fokusområde er på dig som gæst. Hos HimmerLand Spa sætter de nemlig en ære i, at du får velvære, ro og selvforkælelse. Der står et hold af spamedarbejdere klar til at hjælpe dig, og du kan nyde godt af deres golfbane, spa, sport- & padel-bane, adventure minigolf, svømmehal og bowlingbaner. Det er et stort sted med masser at foretage sig. Syd for HimmerLand Spa finder du Sjørup Sø.

Ystad Saltsjöbad

Hvis du gerne vil på spaophold i Sverige, så er Ystad Saltsjöbad et oplagt valg. Det er en luksusspa, der ligger blot 20 meter fra Østersøen. Dette sparesort byder bl.a. på en opvarmet jacuzzi, bassiner med lavt vand, champagneboblebad og udendørs pool. Det hedder Saltsjöbad, og det er et passende navn, da det netop er en spa, der bobler af muligheder.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden