Gode råd til sommerferie for seniorer

Dette indhold er sponsoreret

Det er ikke altid lige let at finde på en ferie, når man er senior. Der er måske ikke så mange penge til rådighed, og der kan være andre begrænsninger, som gør det svært at rejse vidt omkring. Men fortvivl ej, for der er stadig masser af muligheder for at få en dejlig ferie – uanset om man rejser alene, med familien eller vennerne. Læs med her og få nogle gode råd til senior-ferien.

Gør brug af pensionistrabatter på rejsen

Når man rejser, kan det være en stor udgift. Men der er heldigvis nogle ting, man kan gøre for at spare penge. En af de ting man kan gøre er at udnytte de mange pensionistrabatter. Mange steder tilbyder de rabat til personer over 60 år – og dette kan være en stor besparelse på rejsen. Dette gælder både i Danmark og i udlandet, så hvis man har planer om at rejse i Europa eller andre steder, så kan det være en god idé at undersøge, om der er mulighed for rabat på transport, hoteller og oplevelser. Ofte skal man blot fremvise et legitimationskort for at få rabatten – men det er altid en god idé at undersøge det på forhånd, da der kan være forskellige regler fra sted til sted. Pensionistrabatterne kan altså give en rigtig god besparelse på rejsen.

Rejs gerne sammen med andre seniorer

Mange rejser i dag bliver booket online, og det er ofte billigere end at booke dem igennem et rejsebureau. Men det kan være en fordel at bruge et rejsebureau, hvis man er senior. Det kan være svært at finde rundt i de mange tilbud, der er på nettet, og så er det rart at have nogen, der kan hjælpe en med at finde den rette rejse. Derudover kan det også være en fordel at rejse sammen med andre seniorer. Man kan eksempelvis finde grupperejser for seniorer hos nogle af de store rejsebureauer.

Hvad skal man være særligt opmærksom på, når man rejser som senior?

Når man rejser som senior, er der nogle ting, man skal være særligt opmærksom på. For det første skal man være opmærksom på sin egen helbredstilstand. Hvis man har en kronisk sygdom, eller andre problemer med helbredet, skal man altid konsultere sin læge inden afrejse. Dette gøres for at sikre sig, at rejsen ikke vil forværre sin helbredstilstand. Yderligere skal man også være opmærksom på sin bagage. Hvis man har medicin med på rejsen, skal dette altid pakkes i håndbagagen, da medicinen kan blive ødelagt under transporten i flyets bagageafdeling. Endeligt skal man også være opmærksom på sin forsikring. Nogle forsikringsselskaber dækker ikke seniorspecifikke problemer som fald og andet. Derfor er det vigtigt at have styr på sin forsikring inden afrejse, således at man ikke risikerer at stå uden dækning undervejs på ferien.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden