Alkoholbehandling i trygge rammer

Har du længe gået og overvejet at lægge flasken på hylden, men været i tvivl om hvorledes dette skulle foregå? Så bør du overveje at kontakte et af de mange danske misbrugscentre med henblik på indlæggelse til en professionel alkoholbehandling.

Hvordan foregår en behandling på et misbrugscenter?

Hvis du ønsker en grundig behandling med en varig effekt, bør du tjekke ind på et misbrugscenter. Her vil du fra start til slut få den bedste og mest effektive alkoholbehandling, som har varige resultater i form af livslang ædruelighed samt en øget selvindsigt og den bedste motivation for at vende dit liv til det bedre.

Når du lader dig indskrive til alkoholbehandling på et misbrugscenter vil du altid blive grundigt udredt med henblik på afdækning af dit misbrugs omfang og sværhedsgrad. Hvis det er nødvendigt vil dit behandlings forløb indledes med en grundig afrusning eller afgiftning, som har til formål at udrense de toksiske og afhængigheds skabende substanser fra dit system.

Du vil kunne gennemleve de grumme alkohol abstinenser i trygge rammer, og under overvågning af sundhedsfagligt personale – og du vil få mulighed for lindring af dit ubehag undervejs.

Terapi som vejen til et ædrueligt liv

Dernæst vil du gennemgå et behandlings forløb af cirka fem ugers varighed. I løbet af dette tidsrum vil du modtage terapi på individuel basis såvel som i grupper.

Et professionelt behandlingscenter vil have fokus på den enkelte misbruger, og sørge for at vedkommende altid får den hjælp der er brug for. Dette er din garanti for et forløb, som med sikkerhed vil kunne hjælpe dig ud af dit misbrug.

Når du er indlagt til behandling på et misbrugscenter, vil du ikke have adgang til afhængigheds skabende substanser så som for eksempel alkohol eller hash. Til gengæld vil du døgnet rundt have mulighed for at tale med en misbrugskonsulent, som kan støtte og hjælpe dig gennem den svære tid. En misbrugskonsulent er som oftest selv tidligere misbruger, og har gennemgået et lignende forløb, hvorfor vedkommende vil kunne relatere til din situation.

Hos A Misbrugsbehandling er behandlingen baseret på Minnesota kurens metoder. Minnesota kuren er en evidens baseret behandling som igennem mange årtier er blevet anvendt i forbindelse med behandling og afvænning af alle typer misbrugere, og har en meget høj succes rate.

Med et behandlings forløb hos A Misbrugsbehandling får du de værktøjer du skal bruge i forbindelse med genopbygning af en tilværelse uden alkohol og afhængighed. Kilde: https://amisbrugsbehandling.dk/alkoholmisbrug/alkoholbehandling/

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden