Se hvad GLS pakkepriser er her

Hvis du gerne vil have transporteret et brev eller en pakke fra A til B, skal du have fundet et troværdigt firma, der kan løfte opgaven. Derfor er der mange, der vælger at bruge GLS. Det er et af de største transportfirmaer i Danmark, der har mange år på bagen. Firmaet er også kendt for at overholde deres leveringstid og deres høje grad af service. Når du derfor gerne vil sende en pakke eller et brev, er der god grund til at vælge GLS.

Find ud af, hvad forsendelsen koster på forhånd

I dag kan det godt virke lidt mere uoverskueligt at sende en pakke. Det er nemlig de færreste byer, der har posthuse som i gamle dage. I stedet er posthusene mange steder blevet en integreret del af supermarkeder og andre butikker.

Hvis du derfor gerne vil finde nogle GLS priser, er det en god idé at slå dem op online. Det kan du gøre på www.pakke.dk/gls. Her finder du en komplet liste over GLS priser for forsendelser. På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvad du skal betale for din forsendelse med firmaet.

Se også steder, hvor du kan afsende din pakke fra

GLS har indgået aftaler med flere forskellige butikker. Derfor findes der altså mange forskellige steder, hvor du har mulighed for at afsende din pakke. Du kan se afsendelsesstederne og modtagelsesstederne, når du er inde og tjekke GLS priser.

Få forsendelsen leveret hjemme hos din modtager

Når du sender en pakke med GLS, har du flere muligheder for at få leveret pakken præcis som du ønsker. Det kan være, at du gerne vil sende en gave til dit barnebarn. I så fald kan du selv bestemme, om pakken skal leveres til hoveddøren eller en nærliggende pakkeshop.

Hvis dit barnebarn, eller vedkommendes forældre, ikke er hjemme, kan det være en god idé at få pakken leveret til en pakkeshop. Det giver forældrene, eller barnebarnet, mulighed for at hente pakken, når det passer dem.

Det kan du sende med GLS

Med GLS har du mulighed for at sende lige nøjagtigt det, som du gerne vil. Blandt andet kan firmaet transportere følgende for dig:

  • Pakker
  • Dokumenter
  • Paller
  • Containere

Ingen opgave er for stor eller lille til GLS. Derfor kan du trygt vælge dette firma næste gang, du skal have transporteret en pakke eller et brev.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden