Private Play kan bringe det sjove tilbage i soveværelset for seniorer

Når man bliver ældre kan der være nogle vanskeligheder med at opretholde ophidselse og opnå orgasme. Det skyldes at vores krop gradvist svigter os, og vi kan ikke uden videre kan gøre de ting, vi normalt gjorde førhen. Mange sygdomme, herunder overgangsalderen, gigt, kræft og diabetes, kan påvirke ens seksuelle funktion og lykke.

 

I nogle situationer kan et passende sexlegetøj eller en seksuel forstærker hjælpe dig med at genfinde glæden ved sex. Private Play sexshop har det rigtige og passende sexlegetøj til ældre mennesker, så de kan nyde sex uden meget stress, og som kan afhjælpe de problemer, som seniorer ofte står med i sexlivet.

 

Når kvinder bliver ældre er der et nedsat niveau af østrogen, et hormon, der hjælper med at holde skeden smurt. Med et lavt østrogenniveau finder kvinder sex mere smertefuldt, og det får dem til at miste lysten til sex.

 

Men heldigvis kan ældre kvinder nu nyde smertefrit samleje med deres partner med de forskellige sex-smøremidler af høj kvalitet fra Private Play sexshop.  Tjek Pjur Original Silicone Lubricant, der hverken tørrer ud eller klistrer.  Den er ideel både til anal og vaginal sex.  Du kan bestille eksklusivt fra Private Play sexshop, som du kan tilgå ved at klikke her https://privateplay.dk.

 

Mænd oplever et nedsat niveau af testosteron. Dette fører til erektil dysfunktion og lav libido. På Private Play sexshop kan mænd bestille eksotiske og miljøvenlige penisringe, der hjælper mod erektil dysfunktion. Tjek Rebel Metal Glans Ring. Denne penisring af metal giver et svulmende og berøringsfølsomt penishoved, udsætter ejakulation, og sikrer en hårdere og længerevarende erektion.

 

Et andet sjovt sexlegetøj fra Private Play sexshop er Fifty Shades of Grey penis og testikelring med Vibrobullet.  Denne penis- og testikelring med vibrobullet sikrer varieret og intensivt samleje, der glæder og stimulerer både manden og kvinden til en mere fantastisk og behagelig orgasme.

 

Gigt er en anden seksuel udfordring som ældre mennesker står over for. Gigt påvirker deres seksuelle drift, og begrænser dem nogle gange fra at bruge deres hænder til at glæde sig selv eller deres partnere. Private Play har en løsning på dette problem med de talrige samlinger af fjernstyrede vibratorer, der er tilgængelige i deres sexshop. Det gør det nemt og rart får seniorer at få gang i sexlivet, uden at bekymre sig om gigtplagede hænder, og at få et sexliv uden smerter og ubehag.

 

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden