Pas på dine medarbejdere

Sundhedsforsikring erhverv tilbyder virksomheder muligheden for at give deres medarbejdere muligheden for adgang til sundhedsydelser, der går ud over det, som tilbydes via det offentlige sundhedssystem. På denne måde kan du passe på dine medarbejdere, eftersom de får en lang række fordele, som de kan benytte sig af, hvis de får brug for det.

En attraktiv fordel

Sundhedsforsikring erhverv kan være en attraktiv fordel, når du skal søge- og tiltrække nye medarbejdere. På samme vis kan det være medvirkende til at fastholde talentfulde medarbejdere, som du ønsker at beholde – og herigennem sikre en god trivsel og produktivitet i din virksomhed. Der er derfor mange fordele og funktioner forbundet med at vælge netop denne løsning.

Fordele som medarbejder

Som medarbejder nyder du flere fordele med en sundhedsforskning til erhverv. Du undgår lange ventetider og kan få behandling inden for ti arbejdsdage på et privat hospital eller hos en speciallæge. Dette betyder et kortere sygdomsforløb med mindre ubehag og bekymring vedrørende fremtiden. Der kræves ingen helbredsoplysninger ved oprettelse af forsikringen, og du kan tilmed tilbyde en fordelagtig pris på privat sundhedsforsikring til din familie. Endvidere får du også adgang til rådgivning og vejledning fra kompetente sygeplejersker, selvom skaden ikke er dækket af forsikringen. Når du har brug for din sundhedsforsikring er det således en enkel og ligetil proces.

Hvad dækker forsikringen?

Sundhedsforsikring erhverv tilbyder en omfattende dækning af sundhedsrelaterede behov, herunder hurtig undersøgelse, behandling, operation og genoptræning med mere. Du kan også få dækket omkostninger til hjemmehjælp og hjemmesygepleje. For at få en komplet oversigt over, hvad forsikringen præcist dækker, kan det være en stor fordel at besøge websiden, hvor du kan finde detaljerede oplysninger om policen og dens mange fordele. Her kan du være sikker på, at du får en omfattende beskyttelse, som giver dig og din familie en stor tryghed i forhold til jeres sundhed.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden