Nyd de danske sommeraftener i en sækkestol med høj siddekomfort

Kender du det at sidde i en sækkestol, der hele tiden skal rettes til, fordi den falder sammen? Med en canvas lounge chair fra SACKit får du de flotteste sækkestole med høj siddekomfort, der holder formen og er behagelig at sidde i. Indret dit hjem med sækkestole, der kan bruges både inden- og udendørs og skab de den fedeste lounge atmosfære. Se det store udvalg af flotte sækkestole og andet interirør i naturmaterialer og dansk design på SACKit.dk – her finder du alt fra stole og sofaer til bakker og lamper.

Trendy boligstil – lounge for hele familien

En stilren lounge med plads til hele familien skaber rum til overskud og fritid. Nyd at sidde udenfor på de danske sommeraftener i et udendørs loungesæt med plads til alle. På SACKit.dk kan du selv kombinere moduler til en lounge sofa, så det passer til det antal personer, du ønsker. Det er smart og fleksibelt – og ændrer jeres behov sig, kan I altid udvide loungen med ekstra moduler.

Designer barstole gør hjemmet unikt

STACKits designer barstole sætter prikken over i’et, hvis du vil gøre dit hjem personligt og unikt. En barstol er med at til at bryde den traditionelle indretning med spisebord, stole, sofa og så videre. Med en klassisk og stilren barstol i naturmaterialer i høj kvalitet inviterer du gæsterne til at sidde med ved køkkenet, når der tilberedes mad. Eller du kan bruge barstolen i en bar, naturligvis, og skabe en indbydende og lækker atmosfære med oplevelsen af dansk design.

Det er detaljerne der gør det – vælg dine accessories med omhu

Indendørs accessories er trendy brugsting som en vinkøler, serveringsbakke lamper og meget andet. Giv hjemmet et designløft og vælg dine accesories med omhu. Udover de funktionelle fordele ved indendørs accessories får du også fornøjelsen af at nyde synet af smukt og moderne design fra STACKit. Prøv for eksempel en CHARGEit trådløse oplader i sort tidløst design – en lækker lille sag at oplade sine mobiler på.

Lys op med de populære batteridrevne trendy lamper

De populære batteridrevne lamper fra STACKit er funktionelle og smarte på samme tid. Du kan købe et sæt med 3 stk. lamper, så du kan placere dem udenfor og skabe en hyggelig stemning på terrassen. Brug trådløse lamper i stedet for fakler og hæng dem i træerne, på balkonen eller hvor du nu har plads. Du kan også tage dem med og gå med dem i hånden eller lægge dem på et bord i soveværelset. Et ekstra plus er, at du kan skrue op og ned for lysstyrken, så de kan skabe en hyggelig stemning med dæmpet lys, eller lyse helt op, hvis du har brug for det.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden