Ny teknologi for at aflaste ældre

Der er flere og flere ældre, der kan have brug for hjælpemidler i deres hjem for at kunne klare sig selv. Heldigvis er der også kommet mere og mere fokus på at udvikle teknologi, der kan aflaste ældre. Her får du et par eksempler på, hvordan teknologi kan gøre hverdagen lettere for ældre.

New-Feet

New-Feet er et hjælpemiddel, der kan gøre det nemmere for ældre at gå. New-feet er et par sko, der med fordel kan bruges af ældre, som har skavanker som f.eks. diabetes, hammertæer eller knyster. New-Feets sko er designet til at give ekstra komfort til fødderne. De er lavet af blødt polstret skind og med Orthostretch, der er fleksibelt i alle retninger og som en handske til din fod. New-Feet er særligt godt for ældre, der har svært ved at gå, eller for ældre, der har fået ondt i fødderne.

Faldalarm

Teknologi kan også være en hjælp til at forebygge faldulykker. Med faldalarm kan du få hjælp med det samme, hvis senioren falder. Faldalarmen er en form for alarmknap, der sidder om halsen. Faldalarm til ældre kan redde liv. Hvis en ældre falder, så er det godt, at de kan få hjælp hurtigt. Derfor er det en god idé at have en faldalarm på sig, når man er ældre. En faldalarm kan redde både en ældre og deres pårørende for meget bekymring og angst. En faldalarm er en enkel løsning, der kan give stor tryghed.

Rollatorer

Rollatorer er en af de mest populære hjælpemidler for ældre. Rollatorer kan give et ekstra skub, når man har svært ved at komme rundt. Rollatorer er en god investering, hvis man er ældre og har problemer med at gå. Rollatorer kan være med til at give ældre mere mobilitet og dermed også mere livskvalitet. Rollatorer fås i forskellige udgaver, og man kan f.eks. få rollatorer med en stor kurv til indkøb og rollatorer med sæde og låg.

Stokke

En stok kan hjælpe ældre med at holde balancen, når de skal gå. En stok er et enkelt hjælpemiddel, der kan være med til at redde liv. Derfor er det en god idé at investere i en stok, hvis man er ældre og har svært ved at gå. Der findes mange forskellige stokke, og du kan f.eks. få dem i forskellige højder og farver. Der er mange måder at gøre livet bedre for ældre på. En af måderne er at anskaffe sig forskellige hjælpemidler, der kan aflaste. Teknologien går fremad, og der kommer hele tiden nye hjælpemidler til ældre. Her fik du et par eksempler på hjælpemidler til ældre, men der findes selvfølgelig mange flere.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden