En safety razor er en form for reparation af dit udseende

Tag den bedste version af dig selv med

Har du for nylig haft bilen til reparation eller haft din bil til service? Og husker du at bruge din safety razor til at reparere og forskønne din ansigt? Det er jo nødvendigt at tage bilen til service mindst hvert andet år, men det kan nu også være en god idé at tage den til service lidt oftere. Jeg vil foreslå hvert år eller oftere, hvis det er nødvendigt, alt efter bilens stand. Har man først anskaffet sig en bil bliver man hurtigt meget afhængig af den, og det nødvendiggør også de hyppige reparationer af bilen. Vi må køre rundt i forsvarlige biler ligesom vi må være forsvarlige mennesker overfor os selv og overfor hinanden. Her tænker jeg navnlig på den grønne omstilling. 

Det helt naturlige for dig og din bil

Det er naturligt at man gerne vil tage den bedste version af bilen med. På samme måde er det rart at kunne tage en god version af sig selv med ud i byen, om det så er til hverdag eller til fest. Derfor er det godt at bruge en safety razor, så du ikke ankommer med stikkelsbærben eller med en ansigt fyldt med rifter fra barberingen. Med en beskyttelsesbarriere er man sikret mod de små-rifter som det almindelige barberblad giver. 

Den gode og grønne effekt

En anden og rigtig god og meningsfuld effekt er den at en genanvendelig vare er mere skånsom overfor miljøet end produkter, der ikke er genanvendelige og klimavenlige. Derfor er det en rigtig god idé at bruge en safety razor, for det hjælper også på den grønne omstilling og som en bonus giver det en forbedret og grøn samvittighed. 

Brug en safety razor hver tredje dag

Hvis du gerne vil have en optimal form for barbering og så pæne ben eller så pænt et ansigt som muligt, så er det godt at bruge en safety razor ca hver tredje dag. På den måde får du et velholdt udseende og det er på mange måder at sammenligne med en velholdt bil. Du reparerer også dit udseende.

Reparation og service af bil i det nye årtusinde

Ligesom du bruger din safety razor, så bruger du service og reparation af din bil til at optimere dine bevægelser ude i samfundet. Det er vigtigt at gøre sig klart at der er visse ting som du må prioritere i dit liv, både hvad angår personlig hygiejne og din bil.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden