Det bør du have styr på, når du starter firma

Der er rigtig mange valg, du skal tage, beslutninger du skal forholde dig til og i det hele taget ting, du bør vide, og ender du skal have til at gå op i en højere enhed, når du starter dit eget firma. Det er både noget, der gælder dig selv, dine evner og din tid, idet du pludselig skal forholde dig til en verden, hvor du er ansvarlig for dit eget job. Men det gælder også alt det juridiske – der er nemlig også rigtig meget papirarbejde forbundet med at starte eget eller blot nyt firma.

 

Har du styr på alt det juridiske papirarbejde?

Så har du styr på alt det juridiske, før du vælger at sætte den endelige underskrift og starte op for dig selv? Ved du, hvad erhvervsret og selskabsret dækker over, og hvad med immaterialret? Det er alle nogle processer, du bør kende til, lige såvel som du skal have styr på alt fra aftaleret og kontrakter til lejeret og erhvervslejeret. Og så skal vi heller ikke glemme insolvensret, inkasso, ansættelsesret, tvangsauktioner og enterprise- og byggeret.

Og så er det ikke engang det hele. Det kan nemlig også være, at du bliver nødt til at forholde dig til ting såsom virksomhedssalg og virksomhedsoverdragelse eller måske retssager og voldgift.

 

Find en dygtig advokat der kan hjælpe dig

Er det alt sammen noget, du med ro i maven har sat dig ind i, og som du ved, at du har styr på? Eller vil du bare gerne have et godt råd med på vejen? Så bør du tage kontakt til en dygtig advokat, som du kan finde på denne side.

Her kan du få hjælp til alt det, der har at gøre med dit erhverv og dermed den rådgivning, der sikrer, at du kommer godt fra start med dit firma.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden