Din guide til en smart blodtryks- og pulsmåler

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

18-featured 2

Har du som senior et uregelmæssigt blodtryk, der ind i mellem kan svinge op og ned, så vil en lille blodtryksmåler til hjemmet være en god hjælp for dig og din læge. Forhøjet blodtryk kan være en årsag til bl.a. hjertekarsygdomme. For at undgå sygdomme som følge af forhøjet eller lavt blodtryk, kan en blodtryksmåler være smart til at få målinger på dine tal for dit blodtryk dag for dag. Herunder er samlet et overblik over de blodtryksmålere til blandt andet håndled, som er bedst i test.

Beurer BC32 Blodtryksmåler til håndled – den overskuelige måler

Beurer-BC-32

Denne blodtryksmåler er smart, da den kan købes til hjemmet og nemt kan sættes på håndledet. Blodtryksmåleren til håndledet indeholder en WHO-indikator, hvilket gør det meget nemt for dig at kunne aflæse dine målinger for dit blodtryk. Denne WHO-indikator har en farvekode, hvor den røde farve indikerer et forhøjet blodtryk, orange et let forhøjet blodtryk, gul et middel blodtryk og grøn et sundt blodtryk. Du behøver altså ikke at sætte dig ind i blodtrykkets talværdier, men behøver blot at se på farvekoden. Blodtryksmåleren til håndled måler automatisk dine blodtryksværdier. Hvis du uheldigvis ikke får påsat blodtryksmåleren på den rigtige måde, vil blodtryksmåleren automatisk give dig en advarselstone. Udover at måle dit blodtryk vil denne blodtryksmåler også måle din puls og hjerterytme, som vises med store tal på dens display.

Denne blodtryksmåler til håndledet har en hukommelse, som husker og gemmer de sidste 2×60 målinger. Blodtryksmåleren er dermed i stand til at beregne og vise gennemsnitsmålinger for dit blodtryk, hvilket giver dig et godt overblik over stabiliteten af dit blodtryk. Blodtryksmåleren drives af 1,5 V AAA batterier, hvilket følger med i dit køb. På grund af størrelsen på remmen af blodtryksmåleren er blodtryksmåleren brugbar for personer med et håndled med en omkreds på cirka 13,5 cm til 19,5 cm. 

Prisen for denne blodtryksmåler til håndledet fra Beurer er cirka 395,00 kroner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

OxyWatch pulsoximeter – den nemme puls- og iltmætningsmåler

Beurer PO 80

Dette pulsoximeter er meget nemt at anvende, da dette blot skal sættes på spidsen af en finger og ikke kræver strømtilslutning med ledninger. Hvis man muligvis har svært ved at benytte og trykke på knapper, så er dette pulsoximeter smart, da det automatisk selv begynder målingen, når det sættes på fingeren. Du kan nemt holde øje med værdierne for din puls samt din iltmætning i blodet på det lille display på pulsoximeteret. Her ses værdierne fra målingerne med store og tydelige cifre. Det gør ikke ondt at få taget disse målinger, da de beregnes ved hjælp af infrarødt lys. Dette pulsoximeter drives af AAA batterier, som følger med i købet. En brugervenlig vejledning samt et etui til pulsoximeteret, hvori det kan opbevares til dagligt, følger også med i købet. Hvis man døjer med for eksempel bronkial astma, hjerteproblemer eller KOL, er dette pulsoximeter meget nyttigt, idet man kan let holde øje med sine talværdier for puls og iltmætning i blodet. 

Prisen for dette pulsoximeter er cirka 999,00 kroner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Læs også: Sådan kan du forebygge og bedre en diskusprolaps.

Se også Blodtryk – sådan forstår du det skrevet af netdoktor.dk.

Denne side er anmeldt af: Emile M. Berg Rating 5/5