Massagestol test – Den bedste massagestol til hjemmet lige nu

Hvis du leder efter den bedste massagestol til hjemmet, så skal du tjekke vores massagestol test.

Vi har kigget nærmere på de bedste massagestole på markedet, og kan hjælpe dig med at finde den perfekte stol til dine behov.

Der er massagestole i alle prisklasser og størrelser, så der er helt sikkert også en stol der passer til dig. Vi har lavet en grundig undersøgelse af hvilke massagestole der er bedst i test, så du nemt og hurtigt kan finde den der bedst passer til dine behov.

En massagestol er især god til personer med skavanker og ældre personer, som måske ikke kommer så meget ud og dermed heller ikke til massør. Massage kan nemlig sætte gang i din blodcirkulation.

Massage kan ikke erstatte motion, men det kan både være en god tilføjelse, samt en måde hvor på du kan lindre og afhjælpe visse smerter.

Massage stol – Bedst i test

Hvilken massagestol er så bedst i test? Det er mange massagestole på markedet og ikke alle levere den bedste massage.

Vi har kigget nærmere på disse tre massagestole:

  1. NordicWellness 4D dreamliner massagestol – Bedste billige massagestol
  2. Ogawa SmartReluxe massagestol – Bedst i test
  3. Ogawa Master Drive AI massagestol – Bedste luksus massagestol

Du kan nedenfor denne oversigt over de bedste massagestole læse vores gennemgang af dem i denne massagestol test.

NordicWellness 4D dreamliner massagestol – Bedste billige massagestol

Vi lægger ud med denne 4D dreamliner massagestol fra NordicWellness, som vi har valgt til at være den bedste billige massagestol på markedet lige nu. Mange danskere synes at denne stol er en god handel.

Vi er faktisk meget imponeret over at man kan tilbyde en 4D massagestol til denne billge pris. Det er svært, hvis ikke umuligt, at finde det andre steder.

Okay, kvaliteten af 4D massagen er måske heller ikke helt på samme niveau som de helt dyre 4D massagestole, men det er stadig væsentligt bedre end andre massagestole i denne prisklasse.

Du får absolut en behagelig massage derhjemme med denne stol.

Billig massagestol med behagelig massage

Det er uden tvivl den bedste massagestol til prisen lige nu.

Du får både 4D massage, fodmassage, Zero Gravity, varmeterapi, shiatsu massage, lufttryksmassage og en fuldkropsmassage.

Yderligere er der smarte funktioner som kropsscanner, Bluetooth, LCD touchskærm og transporthjul.

Der er brugt en kombination af S og L sporet til massagestolen, nemlig SL sporet. Det har at gøre hvordan og hvor massagen bliver udført.

En S skinne følger din ryggrad, hvilket er det bedste, men den kommer ikke så dybt ind som L skinnen.

SL skinnen kombinere begge skinner og yder noget nær det bedste man kan forvente.

Hvis du er på udkig efter et godt massagestol tilbud, så er dette den rigtige massagestol til dig. Den giver en god omgang massage derhjemme til dine ømme muskler. Det er svært at finde et bedre massagestol tilbud.

Ogawa Smart Reluxe massagestol – Bedst i test

Dette er en stol med stilrent design der oser af kvalitet, både hvad angår design og funktionalitet. Det er tydeligt at se at byggekvalitet er høj. Og vi kan lige så godt slå fast med det samme, dette er ikke en af de billige massagestole. Med mindre du finder den på tilbud!

Massagen er da også derefter. Den får dig til at føle som en nyt menneske når du har fået en behandling i denne stol.

Massagestolen byder på teknikker som Shiatsu massage, 3D massage, rullemassage, tappingmassage og luftryksmassage.

Derudover er der varmeterapi, 6 auto programmer, kropsscanning, Zero Gravity, Zero Space og SL skinne.

Multi funktionel massagestol til hjemmet

Zero Gravity er udviklet til, at få din krop i vægtløs tilstand. Det gør den ved, at dine ben bliver løtet op i præcis samme højde, som dit hjerte, i vandret position. Det gør at du nærmest vil føle dig vælgtløs.

Zero Space betyder at stolen er designet til, at bruge så lidt plads som muligt. Det er perfekt til en massagestol i hjemmet. Massagestolen behøver ikke mere end 30 cm frigang mellem ryglæn og væg.

Du kan altså næsten stille stolen helt op ad væggen, også selvom du benytter dig af ZeroGravity funktionen. Det er en fantastisk funktion.

De 6 automatiske programmer gør det nemt at starte en massage. Du skal bare trykke på dit favorit program og så du i gang.

Er du ikke helt tilfreds med programmerne, er der også manuelle indstillingsmuligheder, så du kan få det lige som du vil have det.

Anmeldelser af stolen

Massagestolen har vundet andre test af massagestole, f.eks hos kondition.dk og hos forbrugerguiden, hvor massagestolen er bedst i test.

Og ja den koster mange penge, men du får også noget udover det sædvanlige for dem. Stolen giver en god massage til både din nakke og ryg. Og du har fuld kontrol over de mange funktioner med den nyeste teknologi.

Det er absolut en af de bedste massagestole på det danske marked lige nu, og du finder den i flere og flere danske hjem. Set i dét er det måske gentlig en fornuftig pris stolen har.

Ogawa Master Drive AI – Bedste luksus massagestol

Dette er den ultimative massagestol til hjemmet. Er du til kompromiser, så er dette ikke stolen for dig. Her er der nemlig ikke gået på kompromis med noget som helst.

Kvaliteten er uovertruffen, og det gælder både materialerne der er anvendt i produktionen samt funktionerne stolen tilbyder sin bruger.

Denne massagestol er i højeste kvalitet, og med mange forskellige programmer til både din nakke og ryg, inklusiv knæ- og fodmassage.

Det er vel noget nær det tætteste, man kommer på en professionel massør, uden at det rent faktisk er en massør.

Du kan skifte program og få 4D massage til din ryg når det passer dig. Det er velvære som de fleste ønsker sig.

Intelligent massagestol med uanede muligheder

Det er ikke for sjov at Ogawa Master Drive stolen har “AI” i sit navn. Den er nemlig i besiddelse af meget omtalte og roste M.6 Gen mikroprocessor.

Den processor gør at du kan læne dig tilbage og nyde din stol, uden at du behøver at bekymre dig om den nu også kender din krop og ved hvordan du kan lide din massage.

Ogawa Master Drive stolen kan nemlig huske dine præferencer, og den præcise kropsscanner gør, at stolen ved præcist hvor du har brug for massagen henne, og hvor hård den skal være.

Mange funktioner og afslappende massage

Udover at Ogawa Master Drive massagestol byder på alle de funktioner og forskellige massageteknikker som de to foregående massagestole har, så byder Ogawa Master Drive også på ansigtsgenkendelse, stemmekontrol, health tracker, lys terapi, knæ massage, Bluetooth højtalere, fuld kropsindpakket airbagmassage, hele 26 automatiske programmer og mere end 5000 massagekombinationer.

Det giver god massage i en god massagestol.

Ligemeget hvor du har ondt, ligemeget hvordan du vil have din massage, så kan denne Ogawa Master Drive stol tilbyde det.

Stolen har selvfølgelig en SL skinne og yderligere rammer den også hele 36 akupunkturpunkter på din krop.

De mange forskellige programmer kan lindre smerter bedre end de fleste andre massagestole

Det er ikke en billig massagestol, det kan vi godt slå fast. Men det er en investering i velvære og dig selv. Det er professionel massage i dit eget hjem.

Hvis det bliver din massagestol, så vil vi gerne byde dig velkommen til fremtidens massage! Det er den absolut bedste massage man kan købe for penge lige nu.

Alle de forskellige massageformer som denne stol byder på, vil gøre at du aldrig vil rejse dig fra den igen. Stolen giver dig nemlig, som nævnt tidligere, over 5000 forskellige massageformer.

Hvorfor købe en elektrisk massagestol?

Der er masser af gode grunde til at købe en massagestol. Det kan være fordi du:

  • Ønsker at give din krop den bedste pleje og behandling
  • Vil forkæle dig selv med luksus og komfort
  • Drømmer om at få god massage
  • Ønsker at undgå skader på din krop
  • Har ondt i ryggen, nakken eller andre steder på kroppen
  • Synes at det er super rart at få massage i eget hjem

En massagestol der giver god massage kan hjælpe med alle disse ting, og det er oven i købet uden, at du behøver at forlade dit hjem. Det er altså både behageligt og effektivt.

Sådan finder du den bedste massagestol til dig

Det kan være svært at vælge den rette massagestol, for der er mange forskellige på markedet, og de har alle deres egne unikke funktioner og kvaliteter.

Derfor har vi lavet en guide til, hvordan du kan finde den bedste massagestol til netop dine behov.

Først og fremmest skal du overveje hvor ofte du du vil bruge din massagestol. Desto ofter du vil bruge den, jo højere skal dit budget være.

Hvis du for eksempel kun vil bruge din massagestol en gang i mellem, kan du sagtens finde en stol der koster under 10.000 kroner.

Men hvis du vil have en stol til at stå fremme så du altid har adgang til den, skal du overveje at investere i en dyrere model.

Når det er sagt, så er der også nogle massagestole der er billige, men som alligevel byder på masser af lækre funktioner og god kvalitet, som f.eks vores bedste billige massagestol i guiden.

En god massagestol giver dig ikke alene en effektiv massage, den giver også fodmassage. Og hvem vil ikke gerne have en behagelig massage i sit eget hjem.

Give massage i dit eget hjem

Det kan godt være at du synes, at det er mange penge man skal betale for en god massagestol, men i længden er det væsentligt billigere end, at gå til massør og få professionel massage.

Der er selvfølgelig en række massagestole som måske ikke helt vil leve op til forventningerne og som ikek har så mange forskellige programmer og forskellige massageteknikker.

Men derfor er det også bare ekstra vigtigt, at du læser en massagestol test som denne, så du ikke køber katten i sækken.

Det er vigtigt at du kan nyde massagen i din nye massagestol, og vælge præcis den type massage som du kan lide. Uden at du behøver at bekymre dig om tid og sted.

Der er mange forskellige typer massager, og du vil finde dine egne personlige præferencer efter noget tid. Men det er vigtigt at en ny massagestol har dem alle, ellers finder du aldrig ud af hvilken type massage der er din favorit, når du skal bruge massagestolen.

Har du smerter eller vil du have velvære i dit eget hjem, så kan en massagestol og eller andre massageapparater hjælpe dig med det. 4D massage fra en massagestol er noget af det bedste kan gøre for din krop.

Der er mange forhandlere som tilbyder stole med 4D massage, f.eks hos World of comfort, som du også kan finde på de sociale medier.

Bedst i test massagestolen, med syntetisk læder er fra Iwao, som også er en anerkendt forhandler på det Danske marked.

Hvad skal din massagestol kunne?

Du bør også overveje hvilke funktioner du er interesseret i at massagestolen har. De fleste moderne massagestole har mange lækre funktioner, som f.eks fuld kropsmassage, varmeterapi, Bluetooth højtalere og fodmassage.

Men det er ikke alle der har brug for al den avancerede teknologi, og derfor er det bedre at vælge en model der har de funktioner du virkelig ønsker dig.

Det er selvfølgelig også vigtigt at overveje størrelsen på massagestolen, så den passer til dit hjem og din indretning.

Her kan Zero Space designet spille en rolle. Det gør nemlig at stolen ikke tager mere end nødvendigt, også selvom du bruger Zero Gravity funktionen.

En brugervenlig fjernbetjening til din massage, kan også være værd at overveje. Mange mennesker foretrækker dette, da det er det de er vant til hjemmefra.

Massage til dine ømme muskler

Sidst, men ikke mindst, er det også vigtigt at finde en massagestol der passer til din krop.

Det betyder at den skal have justerbare lændestøtter, så den kan tilpasses dig uanset højde og vægt.

Derudover skal stolen have en god polstring, så den er behagelig at sidde i over længere tid.

Massagestolen skal kunne erstatte en almindelig lænestol, så du ikke har behov for begge dele.

Bedst i test massagestol

Når du har overvejet alle disse ting, kan du begynde at kigge på de enkelte massagestole og sammenligne dem.

Der er mange lækre massagestole på markedet, men vi mener at den bedste massagestol lige nu er Ogawa Smart Reluxe.

Ogawa Smart Reluxe, bedst i test, byder på en unik kombination af avanceret teknologi og design, og det er en massagestol der er yderst behagelig at sidde i, samtidig med at prisen er på et niveau, hvor mange af os ikke bliver skræmte.

Stolen har et minimalistisk design der matcher ind i de fleste hjem og boliger, og i kombination med Zero Space og Zero Gravity designet gør det, at vi mener at dette er den bedste massagestol til hjemmebrug lige nu.

Categories:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

OBS: Betalt indhold kan forekomme på siden